Nu stiu de ce, dar sa fii simplu e nasol

Şi văd asta din ce în ce mai des. Prin condiţia mea, am posibilitatea să întâlnesc peste 99% persoane simple. La fel ca şi mine, posibil şi ca şi tine. Nu ştiu, presupun, acum no, sper că n-am jignit pe nimeni. 🙂

Ideea este foarte simplă, nu-mi plac oamenii extravaganţi, mereu în centrul atenţiei, cei care cred că deţin totul sau mai bine spus, care se cred net superiori.

Nu mai poate să fie omul simplu într-o societate în care toată lumea face comparaţii cu vedetele. Televiziunea, iar mai nou, Social Media a reuşit să facă asta. De ce mama naibii trebuie să tot facem comparaţii?

Dragi tineri, sunteţi nişte spălaţi pe creieri. #Amzis.

Dan Bilzerian este un exemplu bun, cred. Posibil să-l ştiţi, dacă nu, mă bucur, vă felicit şi pe voi pentru asta. Nici nu ştiu cu ce se ocupă, de unde scoate el atâţia bani, dar îi are. Felicitări, îl apreciez. Acum umple tot internetul cu pozele lui alături de zeci şi zeci de fete, cel puţin pe Facebook şi Instagram este teroare.

Din cauza lor, a ăstora, toată prostimea începe să copieze stiluri. Băi frate, cum să stai ore întregi să cauţi prin magazine haine, să te gândeşti cu o săptămână înainte cum să te îmbraci la un party, chiar cu ce să te îmbraci mâine, să nu mai spun altele.

Sunt nişte acţiuni pe care eu unul le consider ciudate. Şi da, îmi pare rău să vă spun, dar sunt un fraier, n-am ce-i face.

Îmi place să mă îmbrac cât se poate de simplu, minimalist chiar. Blugi, tricou şi ceva în picioare. Fără nimic altceva, fără ceasuri, fără lanţ de aur, fără brăţări, fără eşarfe, fără absolut nimic.

Îmi place să fiu simplu, şi nu fac din asta un lucru eroic, dar nu am nevoie de prea mult timp să mă hotărăsc ce să pun pe mine.

Iar pentru cei care mă cunosc mai bine, adică şi-n viaţa reală, ştiu că atunci când caut ceva de îmbrăcat aleg ce îmi iese în cale. Simplu, evident.

PS: Nu am vrut să spun şi asta, dau chiar în foarte mulţi cunoscuţi, dar acum ce să le fac. 🙂 Expresia “ce îmi place cum se îmbracă” mă zgârie pe urechi, îmi provoacă greaţă, nu ştiu, probabil pentru că face parte din seria discuţilor de aproape 2 lei.

11 Comments

 1. Alina

  Răspunde

  Luci draga, pentru foarte multi tineri din generatia ta conteaza mai mult aspectul exterior decat orice altceva. Se spune ca :’ Haina face pe om!’ Si unii chiar cred asta. Eu, din experienta spun ca nu conteaza firma pe care o afisezi ci naturaletea cu care te comporti, atitudinea pe care o ai zilnic. Ce vine din interior: frumusetea sufleteasca, bunatatea, conteaza mai mult decat orice. Sunt si oameni care vad si apreciaza asta, doar cei superficiali nu vad( si aceia nu ar trebui sa conteze pentru tine). Imi place cum gandesti, ai crescut frumos. Si nu esti nasol daca te imbraci simplu, esti chiar ok. Doar ca nu esti ‘cool’ cum spun manechinele astea care afiseaza exteriorul.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Multumesc pentru cuvintele frumoase. 🙂

 2. Răspunde

  Idem. Simplitatea-i cea mai buna. Uneori. Dar tineretul este obisnuit sa poarte rahaturi de pantaloni mulati, ghete cu tocuri, bluzite roz…si ma refer la baieti. Lanturi si toate prostiile, ca astea-i scot din foame, sigur. O generatie de prosti fara viitor. #amzis

 3. Dan

  Răspunde

  Dan Bilzerian este jucator de poker. De acolo are milioanele.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   E bine de stiut, are si fata de actor.

   • Dan

    Răspunde

    Da.. a mai jucat si in filme si probabil mai are si alte businessuri sau mosteniri ceva… 🙂

   • Luci Florescu

    Răspunde

    Nu, insa ai castigat ceva. Timpul pe care il pierdeai.

 4. Răspunde

  Dacă toți am eram simplii n-am fi evoluat deloc. Dacă Microsoft, Apple sau Samsung ar fi zis ” ce ne complicăm noi atât, scoatem doar un model de PC, unul de iPhone și unul de telefon.”

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Din cate stiu eu, din aceasta cauza a ajuns Apple asa de mare, prin simplitate.

 5. Răspunde

  Am auzit de acest Dan, dar nu ma interesat cine e, ce face, cum face, de ce face. Nimic. Imi traiesc viata dupa propriile reguli si nu imi place sa imit pe cineva.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *