Nu se leaga nimic

Săptămâna asta m-am simţit foarte diferit, parcă nu sunt eu cel normal, ceva se întâmplă, ce mai exact nu ştiu. Mă raportez fix la situaţia mea de pe blog, nu sunt în stare să mai scriu câteva cuvinte care să poată avea o logică minimă, chiar acum mă chinui destul să scriu aceste rânduri, citesc încontinuu aceleaşi fraze, o dată mi se par bune, o dată lipsite de sens, iar alteori excepţionale.

Scriu un articol, sunt pe cale să-l public, dar înainte îl mai citesc o dată, şi după îl şterg…De ce? Mi se pare că e o prostie foarte mare. Am nişte idei destul de faine, dar parcă nu-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a le exprima la adevărata valoare.

Am zis că poate sunt obosit şi ar putea fi asta o problemă, dar se pare că nu este aşa, nici azi, după ce am dormit nu reuşesc să fiu mai “productiv” din punct de vedere al legării de cuvinte. Mi se pare că am o exprimare aiurea, poate aşa a fost întotdeauna, poate abia acum am observat eu…

15 Comments

 1. Răspunde

  Uneori mi se intampla exact ceea ce ti s-a intamplat tie. Nu stiu de ce se intampla asta, dar oricum mereu trece de la sine. Cred ca am sters aproape 5 articole terminate, inainte sa le public, pentru ca… explicatia ai oferit-o tu mai sus. Fa o pauza, gandeste-te ca ai fi plecat si nu ai cum sa scri pe blog sau altceva, practic nu ai avea de ce sa te mai gandesti la el pana ajungi acasa. Incearca asta pentru o zi.

  • Răspunde

   Ah, pai vezi, cam de asta nu prea am mai scris in ultimul timp la fel cum o faceam mai demult, am incercat lucrurile astea.

 2. Răspunde

  Stiu exact despre ce vorbesti. Sunt momente in care scriem articole mai bune, altele in care scriem mai slab. Se intampla..

 3. Răspunde

  Nu mi s-a intamplat niciodata ce spui tu, insa poate o fi o saturatie, o lipsa de concentrare. Tu stii parerea mea, trebuie sa scriem atunci cand ne simtim inspirati, nu zilnic, pentru ca trebuie sa furnizam blogului articole pe banda rulanta, pentru ca asa fac A-listerii, pentru ca da bine la trafic sau la google.
  Sunt bloguri pe care nu s-a mai scris nimic de zile intregi, iar traficul este de 10 ori mai mare decat al meu. Conteaza ce scrii, nu doar sa scrii.

  • Răspunde

   Pai in ultimul timp nu mai pot sa scriu aproape nimic. Am idei, unele care sunt cu mult peste ce am scris pana acum, dar nu le pot exprima intr-un mod cat mai bun. Nu exprima ceea ce doresc eu. Nu stiu, poate nu mai reusesc sa ma concentrez la fel de bine, ma apuc oricum sa mai citesc niste carti, poate odata cu asta imi voi reveni la normal .

 4. Răspunde

  Când nu se leagă nimic, nu se leagă chiar nimic! Zici că au fugit toate ideile în Sahara și că tot ceea ce încercăm să scriem rămâne la stadiul de „gândire” și atât. Mai pățesc de astea, să am idei și să nu fiu în stare să scriu. Dar, nu scriu un articol întreg și după îl șterg. De cele mai multe ori nici nu apuc să-l încep. La mine, se extinde până în zona de comentarii. Nu mă simt în stare nici să comentez la alții deși citesc. Sau, o fac cu întârziere de câteva zile de la citire. Exprimare aiurea nu ai. Dar, așa ți se pare că e când tot ceea ce scrii nu mai ți se pare ok. Dacă treci peste asta, atunci poți scrie liniștit cu gândul că scrii bine.

 5. Răspunde

  Am patit si eu acest lucru de multe ori, e chiar foarte urat. Scriu ceva si dupa il sterg pe motiv ca nu imi place mie. Asta este un pas spre mai bine zic eu.

 6. Tim

  Răspunde

  Vine astenia de toamna, eu chiar renuntasem la blog… da mi-a trecut. E ceva comun ce ai patit, mi se mai intampla si mie cand si cand…

 7. Răspunde

  asa simt si eu uneori, insa trece prin exercitiu… trebuie sa incepi sa scrii din nou si o sa vezi ca trece.

 8. Răspunde

  Toţi trecem prin asta, mi-ai adus aminte de nişte versuri: “atent ca un ziarist la primul său articol , a-2a zi când l-am citit mi s-a parut ridicol” !

 9. Răspunde

  si sunt unii care cred ca e floare la ureche sa scrii mai mult de 6 luni pe blog…aviz amatorilor nu e.Lucian cred ca toti am trecut prin stari din astea nu esti singurul…

 10. Răspunde

  Se spune ca cel mai bun loc pentru inspiratie este Buda/Toaleta/WC si tind sa ii dau dreptate celui ce a zis asta

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *