Nu mai radeti de grupurile pentru mamici!

Nu pentru că le iau apărarea, ci pentru simplul fapt că sunt altele şi mai faine şi pline de entertainment decât grupurile mămicilor. Sincer, adică am mai povestit eu pe blog că mi-am făcut într-un timp cont pe un site de matriomoniale şi făceam mişto de bărbaţii trecuţi de 30-40 de ani care erau într-o căutare febrilă după femei, dar acum s-au uşurat mult treburile.

LovePăi zic să o dăm pe faţă. Sunt zeci de grupuri pe Facebook ca ăsta, ăsta sau chiar ca şi ăsta. E plin de ele. Şi pot să vă dau o veste bună pentru mine, nu am nici măcar un prieten comun care este în acele grupuri. Nici măcar unul!

Urmărirea acestor tipuri de grupuri mă face să cred că suntem poporul cu cea mai vastă educaţie din toată Europa, dar mă opresc aici.

Cu toate acestea, am reuşit să fac o remarcă după ce am navigat câteva minute prin sutele de postări pe oră. În ele este o lipsă acută de fete (sau femei, după caz). Este la fel ca apa în Africa. O fată poate să-şi găsească perechea doar cerând un miraculos semn “:*” în comentarii, pe când, un biet băieţandru, are nevoie de o prezentare asemănătoare cu cele de pe OLX.

Aş face nişte printuri să le public aici, dar mai bine nu, ocupăm memoria blogului absolut degeaba, şi mai presus de asta, de ce să vă fur bucuria de a descoperi şi voi cum se găseşte dragostea pe internet?

Şi un sfat pentru femei (sau fete, după caz). Chiar dacă sunteţi urâte din cap până-n picioare, cele trei grupuri amintite mai sus sunt salvarea voastră. Cu siguranţă se va face coadă şi la uşa voastră.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *