Nu conteaza numele atata timp cat lucrurile decurg bine

După cum bine ştiaţi deja, marele Mercador a devenit acum ceva timp OLX, un brand care este foarte răspândit. Mulţi însă se întreabă de unde vine prostia de nume OLX, ei bine, nu-i chiar aşa o mare prostie, ba chiar a început să sune şi bine. Dar am deviat de la subiect, da, vine de la online exchange. Simplu, nu?

Un lucru am de spus despre noul lor nume. Pentru mine nu este relevant mai deloc, atâta timp cât îşi face treaba numele este irelevant. Până la urmă cu ce ne afectează pe noi că se numeşte Mercador sau OLX, e tot acelaşi lucru. Şi da, o spun clar, OLX aduce cele mai bune rezultate de pe la noi. Şi o zic pe verificate, acelaşi anunţ şi pe Tocmai.ro, dar acolo cam slăbuţ că-i mai drăguţ.

Schimbarea de nume este o mişcare proastă. Cum să fie o mişcare proastă? Nu-s eu mare specialist, dar am văzut că peste tot se vorbeşte de această schimbare, deci a avut ceva impact asupra noastră.

Dar mai este o chestie. Acum o bună perioadă de timp îmi zicea cineva de Mercador, chiar începusem să rad pe atunci. Mă şi gândeam, îmi spunea că-i un site fain de anunţuri, eu da da, îl vedeam ca pe unu de toată jenă. Auzi şi tu, Mercador. Şi sunt sigur că nu sunt singurul care zicea acest lucru. Deci de unde atâta nostalgie? La fel ne plângem şi când îşi schimbă Facebook interfaţa.

Şi încă o dată. Indiferent că vorbim de Mercador sau OLX, ambele sunt peste Tocmai.ro

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *