Noi modificari

Cum suntem într-o eră a modificărilor permanente am decis să mai fac o micuţă schimbare, acum este vorba despre noul meu Blogroll. Din câte se poate observa pagina din header a dispărut iar aceasta s-a transformat într-un blogroll mai restrâns în sidebar.

Am decis să fac asta pentru că pagina aceea nu era foarte căutată aşa că este mai bine că o am mai aproape şi este la vederea oricui. Mai am încă 3 locuri libere şi nu ştiu cui să le acord, sunt pe puţin 5-6 bloguri care merită asta dar nu doresc să am o listă interminabilă, aşa că am stabilit o limită de 10 linkuri.

Tot astăzi am decis să mai fac câte ceva poze, să le distribui atât pe facebook cât şi pe twitter unde am rămas puţin în urmă cu activitatea, pe twitter nu am mai dat nici măcar un semn de viaţă iar pe facebook m-am mulţumit doar cu postarea linkurilor de la articole.Parcă înainte eram mai entuziasmat faţă de reţelele astea de socializare dar mi se pare că se prostesc foarte mult, iar odată cu ele şi noi. Dar de facebook sunt foarte mulţumit, am acces la foarte multe grupuri iar de acolo îmi sunt generate jumătate din vizitele de pe blog, iar mulţi dintre voi chiar de acolo aţi auzit de acest grandios blog 🙂

În cele din urmă, doresc să vă urez un weekend plăcut, voi mai reveni mâine cu impresii după paradă şi sper că voi face rost şi de câteva poze numai bune de postat aici 🙂

 Later edit: Am pus blogurile lor (Pato, Nice, D-Petre, Alex, Haotik şi Gabriel Ursan) pentru că sunt preferatele mele 🙂

17 Comments

 1. Răspunde

  Multumesc frumos pentu pastrarea in blogroll. Astept sa-mi spui care gen de articole iti plac cel mai mult ca sa stiu despre ce vrea lumea sa scriu mai des.

  • Răspunde

   Despre ce doresti, nu sunt in masura sa dau asemenea sfaturi:), mie imi plac aproape toate articolele tale!

 2. Răspunde

  Sa inteleg ca la tine miroase ca ai intrat in vacanta :)), ma astept la mai multa activitate :D.
  Eu inca sunt in perioada examenelor, mai am 4 😀 din care 3 relativ misiuni imposibile 😀

 3. Răspunde

  Tot timpul trebuie aduse modificar. Nu de alta, dar trebuie sa tinem pasul cu vremurile.

 4. Răspunde

  Have fun, Lucian. 🙂 Se anunta o parada reusita, astept imagini de la fata locului. 😀 Nu stiu ce fel de weekend voi avea eu ca in Bucuresti ploua torential de aseara si pare ca nu vrea sa se mai opreasca. Halal inceput de vara. :)) Adica nu ma intelege gresit, eu vreau sa ploua, dar nu cand sunt libera si dornica de plecat haihui prin oras dupa poze. :))
  Iti multumesc pentru blogroll, pentru ca ma citesti si pentru ca ma numar printre favoriti. 😀 🙂

 5. Răspunde

  Mai ai 3 locuri libere?..poate te gandesti sa imi atribui mie unul dintre acele locuri…daca vrei tu si ai placerea! 😛

 6. Răspunde

  Poate ma adaugi si pe mine, daca tot ai niste locuri libere, dar mai intai sa termin tema.

 7. Răspunde

  Eu am preferat sa las blogroll-ul si in header si in sidebar. In header l-am lasa pentru ca ideea cu tabelul mi-a venit de la tine si inca imi place, asa ca… Eu am limitat numarul de bloguri la 20, dar pe parcurs s-ar putea sa-l mai scad si eu, pentru ca din cate am observat unii deja nu mai scriu sau s-au lasat de blogging din pacate…
  Eu am ramas doar cu twitterul, Lucian… Am renuntat la facebook de tot pentru ca mi se pare o pierdere totala de timp… Si nu duc lipsa lui deloc. Pe twitter mi se pare mai ok, mai organizat si mai potrivit.
  Abia astept sa vad poze cu parada. Sa vad ce si cum dincolo de cuvinte. (fara referire la melodie:)) )
  Multumesc si sunt onorat sa fiu in blogroll-ul tau. 😀

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *