Nici macar satisfacator, 2014 te salut!

No, c-o venit şi sfârşitul anului 2014. M-am gândit să fac, la fel ca şi anul trecut, o mică listă cu lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul anului.

În caz că vreţi să vedeţi cum am ars-o anul trecut aveţi acilea minunatul link. (însă cred că asta-i ultima grijă pe care o aveţi)

Ei bine, iar acum, ca s-o dau mai pe şleau, zic să citez dintr-un mare om. Uitaţi ce putea el să zică anul trecut:

Ţin să spun încă de la început că 2013 mi s-a părut un an foarte bun, cel puţin pentru mine, a fost mai mult bun decât rău, mai mult fericit decât trist, dar cel mai important, am făcut multe lucruri diferite.

Totuşi, îi pun şi o mică etichetă de „an mediocru”, chiar dacă am făcut chestii faine, nu le-am făcut cum trebuie. De multe ori am făcut totul la grabă. Am avut momente în care nu am profitat de ocazie, nu am fructificat fiecare oportunitate. Tot am dat vina pe motivaţie, care se pierde de-a lungul timpului. Mereu am căutat scuze. Anul 2014 vreau să îl încep în mai multă forţă, să pun mai multă atenţie pe rolurile pe care le am şi să nu mai fac multe lucruri doar pentru a fi făcute.

Chiar mi-a dat o lacrimă citind acele rânduri, nu de altceva, dar cred că nu m-a prins anul nou că deja am uitat respectivele cuvinte. Deci da, am stofă de politician, pot să mint foarte frumos, pot să transform un lucru negru-ntrunul roz, că no, la şcoală am auzit de estetica urâtului.

Ce să mai, am mai zis eu acum câteva luni despre lucruri ce ţin de dezvoltarea personală. În fine, anul ăsta nu mai promit nimic, anul ăsta, adică 2015, o să fie diferit. Anul lucrului bine făcut, sperăm.

Acum ca să trecem peste polemici, 2014 îl pot caracteriza ca pe 2013, doar cu câteva lucruri în minus, chiar dacă am făcut mai multe lucruri, unele se repetă. 2013 a fost anul cu eticheta “pentru prima dată”, iar 2014 aprofundarea lui “pentru prima dată” ăsta, acum cine ştie, să vadem ce mai pălăvrăgim şi prim decembrie viitor.

20141. Am susţinut “Semn spre carte”, chiar dacă nu am avut prea multă implicare, m-am ataşat foarte mult de acest proiect care sper să se dezvolte tot mai mult.

2. Mulţi ştiu că am început cu domeniul floresculucian.com, ei bine, din aprilie el a căpătat un alt format, mai pe trend.

3. În 2013 spuneam că am început să folosesc Ubuntu, tot acelaşi sistem îl folosesc, pe lângă, mai mă delectez şi cu un Chrome OS.

4. Am testat puritatea apei din zona mea, iar mai apoi am sesizat cât de uşor manipulează presa populaţia.

5. Am devenit major, că de, o dată-n viaţă ţi se întâmplă.

6. La fel ca şi anul trecut, şi-n 2014 am participat la parada dedicată zilei de 1 iunie.

7. Am devenit în mod oficial şofer, adică conducător auto.

8. Am avut primul articol viral de pe blogul meu.

9. Am promovat IC3-ul.

10. Dacă tot am devenit şofer, trebuia să am şi un prim incident neplăcut în trafic.

11. Am urcat până la altitudinea de 2519 m, ştiu, alţii se laudă cu mai mult, dar eu mă mulţumesc momentan şi cu atât.

12. Am donat sânge. Nu o dată, ci de două ori. În februarie o voi face pentru a treia oară. Cât timp voi putea o voi face cu mare plăcere. Şi ca o mică paranteză, am şi-o poză faină pe Instagram.

13. Am fost la vot, în ambele tururi, iar la final mă declar mulţumit de rezultat.

14. Am participat la Consiliul Naţional al Tinerilor, loc unde am învăţat că însăşi eu, prea inteligentul mai am multe de explorat. Sunt prea mic pentru o lume aşa de mare.

15. Am participat la primul blogmeet, iar mai mult decât atât, a fost unul hunedorean.

16. Am câştigat telefonul acesta la un concurs de pe blogul lui Radu, iar acum ţin să-i mai mulţumesc încă o dată.

Cu siguranţă am făcut şi alte lucruri decât cele relatate mai sus, dar am zis să aştern aici doar lucrurile pe care le-am amintit la un moment dat aici pe blog.

Ca şi o concluzie, 2014 îl văd ca un regres faţă de 2013, însă anul lucrului bine făcut abia aşteaptă să-şi intre în rol.

Sărbători fericite în continuare!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *