Nici eu nu m-am schimbat :)

Am traversat acest an prin mai multe stadii cu blogul, am ajuns la 7 luni de blogging, numai şi numai din pasiune pentru ceea ce fac şi pentru ceea ce voi face în continuare. Am încercat să-mi impun propriul stil pe care foarte mulţi l-au apreciat, dar am încercat să forţez cu ceva mai mult, ştiţi voi (care şiţi), un articol care nu a fost foarte apreciat, ei bine, acela l-am forţat foarte mult şi am încercat altceva decât ceea ce sunt.

Titlul articolului acestuia vine inevitabil de la Nice, care m-a făcut prin postarea ei să mă simt foarte mult în acele cuvinte spuse de ea. Pot spune că de atunci m-am simţit în acel articol, încă de când a fost publicat, l-am citit, l-am apreciat dar nu l-am comentat cum o fac deobicei. Asta mi se întâmplă de aproximativ 30 de zile, cam din perioada inainte de a intra în vacanţă. De atunci, mi-am schimbat foarte mult programul, chiar dacă aveam mai mult timp liber, aveam mai puţin pentru online, câştigi pe un plan, pierzi pe altul…

A intervenit imediat data când am fost anunţat că am prins acel Summer Job, după aceea au urmat zile în care a trebuit să mă pregătesc, cu actele necesare şi aşa mai departe. Iar o reaorganizare a programului.

Deci, eu sunt la fel, doar că nu m-am adaptat încă la toate lucrurile, dar promit să nu mai resping celelalte lucruri, şi chiar pot să spun că am pierdut puţin ritmul, dar promit că voi recupera, dar nu vă promit vouă, ci mie, asta pentru că am început să mă emoţionez când am dat paginile înapoi şi am văzut câtă muncă am depus.

Nice, sunt la fel :), va mai dura puţin până intru-n program normal 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *