Am nevoie de o mica schimbare, a blogului, desigur

Zilele acestea am concluzionat, am un blog slab. Scriu când vor muşchii mei pe el, aberez mai tot timpul, sunt plictisitor şi neinteresant, iar mai mult decât atât, analizând puţin articolele mele, nici măcar eu, un amărât, nu îmi pot citi în întregime toate articolele.

De aceea, m-am decis să schimb puţin foaia, adică, ca să fiu mai pe subiect, îmi voi alege o nişă unde voi activa. Nu ştiu când, nu ştiu de unde să încep, iar, de asemenea, nu ştiu dacă voi avea mulţumirea pe care mi-o doresc.

Important este că voi începe, curând sper.

Nici mie nu-mi place starea aceasta de incertitudine majoră, dar n-am ce face, sunt un adept al schimbărilor, sper totuşi ca să ajung deja la o oarecare maturitate în blogging şi să mă aşez la casa mea.

8 Comments

 1. Răspunde

  Cred ca fiecare blogger a trecut prin aceasta stare la un moment dat…

 2. Răspunde

  Mie imi place blogul tau, daca ai scrie mai des ar fi perfect. Succes!

 3. Răspunde

  nu te descuraja. starea asta o sa revina indiferent ce vei face. e o stare tipica bloggerilor. intotdeauna vrem altceva, nu ne place rutina. atunci cand insisti cu o nisa va deveni rutina si vei vrea schimbare din nou.

 4. Răspunde

  Si eu am avut aceasta “stare”, si orice blogger, cred ca o are la un moment, cert este ca iti trebuie continut scris mai des. Oricum, acum tine si foarte mult despre perceptia ta de blog personal, sau blog de nisa. Pe cel persona, in opinia mea, scrii cand ai timp/chef. Pe cel de nisa, trebuie sa scrii mereu, ca sa primesti cititori, dar asta nu inseamna ca primesti si feedback-uri mai multe, ci doar trafic mai mare.

  • Răspunde

   Nu cred ca e obligatoriu sa scrii constant pe nisa. Trebuie sa fie continut de calitate.

 5. Răspunde

  eu ma simt la un moment de cotitura, nu stiu despre ce sa mai scriu. nu prea mai am timp…vreau sa o fac dar ma cuprind altele.

 6. Răspunde

  Nu trebuie să te descurajezi. Scrie oricând ai chef şi vedem noi ce e plictisitor şi ce nu. 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *