Netflix – viitoarele seriale pe care trebuie să le ai în vedere, de la The Witcher la Dracula

Care sunt oare viitoarele seriale cu care te vei putea delecta la sfarsitul anului 2019, dar si in 2020? Sa vedem care va fi si preferatul tau.

The Witcher, la sfarsitul anului 2019. Cu o actiune derulandu-se intr-un univers medieval fantastic foarte sumbru, « The Witcher » este povestea lui Geralt de Riv, un vanator de monstri de tot felul. Universul de aici te va intriga cu siguranta si are foarte multe sanse sa devina noul « The Game Of Thrones ».

Dracula, in curand. Transilvania, Romania, 1897. Contele Dracula bea sange, gandindu-se in acelasi timp la viitoarele sale proiecte contra Londrei victoriene. Este opera excelentilor Steven Moffat si Mark Gatiss, celebri deja pentru « Doctor Who” si “Sherlock Holmes”.

The Eddy, in 2020. Povestea lui Elliot Udo, un pianist care a fost adulat in New York si care este in prezent coproprietarul unui club de jazz in faliment in Paris, pe care il condce alaturi de prietenul sau Farid, cu o multime de secrete cu repercusiuni asupra grupului, te va captive cu siguranta.

Jupiter’s Legacy, in 2020. In timp ce prima generatie de superoi din lume este venerata, urmatoarei ii vine greu sa ramana la inaltimea legendarilor parinti. Si cum serialele cu supereroi au de ceva vreme vantul in pupa, aceasta noua productie nu are de ce sa nu iti placa.

The I-Land, in 2020. Atunci cand 10 persoane se trezesc pe o insula nelinistoare si ostila fara sa isi aminteasca cine sunt sau cum au ajuns acolo, se lanseaza intr-o calatorie cu o multime de pericole si cu speranta de a ajunge acasa. In fata presiunii fizice si psihice, vor trebui sa gaseasca in ei forte de nebanuit pentru a supravietui.

Imposibil sa nu te gandesti la celebrul « Lost » atunci cand auzi de acest nou serial. Si imposibil sa nu te gandesti la lista mare de seriale care au incercat si ele sa devina nou « Lost ». Ramane de vazut daca acest nou serial se va ridica la inaltime asteptarilor….

Ratched, in 2020. Oare cum a devenit infirmiera Ratched un veritabil monstru de-a lungul anilor? Vei afla asta cu siguranta in acest serial. Netfix crede foarte mult in acest serial, incat deja acesta are 2 sezoane.

Bridgerton, in 2020. In secolul XIX, in mijlocul inaltei societati londoneze, familia Bridgerton, cu 8 frati si surori evolueaza intr-un mediu cu cele mai complexe reguli si lupte pentru putere. Un proiect care ne ve duce cu siguranta cu gandul la « Downtown Abbey ».

Lasă un răspuns