Castiga cu namebox!

namebox

Suntem la o nouă ispravă marca namebox, după cea a concursului care s-a desfăşurat în perioada iunie-iulie, al cărui câştigător a fost Alex Stan. Am zis că vom mai reveni pe gadget-urile voastre şi vă vom încânta cu noi surprize şi premii din ce în ce mai faine (asta contează cel mai mult).

Că să fie vorba între noi, tipii ăştia de la namebox şi-au lansat un nou design al site-ului, şi vor şi ei să audă o părere sinceră de la nişte oameni sinceri aşa ca noi, eu le-am scris pe mail părerea, puteţi să faceţi şi voi acelaşi lucru, sau doar să lăsaţi un comentariu mai jos sau chiar pe blogurile voastre, cu siguranţă îl va citi cineva.

În altă ordine de idei, concursul va fi unul uşor, fără cerinţe mari să poată participa foarte mulţi bloggeri şi să nu existe multe probleme pe parcurs, deci, cam singura cerinţă ar trebui să fie numărul de articole, trebuie să ai minim 10 articole publicate până în acest moment pe blog pentru a fi eligibil pentru concurs.

Ce avem de făcut? Fiecare participant va trebui să realizeze un articol (scurt, lung, nu contează) în care să povestească de ce a ales să îşi facă un blog sau de ce este bine să ai un site dacă eşti un proprietar de afacere, şi nu în ultimul rând, de ce ai alege serviciile de găzduire de la namebox. Constituie un plus în jurizare link-urile adăugate către paginile de servicii namebox.ro

Aşteptăm articolele voastre în perioada 26.10.2013 – 26.11.2013 pe adresa [email protected], sau mai simplu aici!

Ţinem cont de originalitate, exprimare, gramatică, şi nu în ultimul rând, de promovarea acestor articole în Social Media. Deci, va conta şi vizibilitatea articolelor în online, Facebook, Twitter, Google + şi chiar Instagram sunt foarte aproape de voi, sunt sigur că ştiţi să le folosiţi!

Eh, era să uit, avem şi premii:

  • Premiul 1: 1 x iPod Shuffle 2 GB
  • Premiul 2: 1 x Domeniu .ro + Găzduire Advanced SSD
  • Premiul 3: 1 x Domeniu .com + Găzduire Beginner

Participanţii la campanie mai beneficiază din partea namebox.ro de o reducere în valoare de 80% la orice pachet de găzduire web pe o perioadă de 6 luni.

Câstigătorii sunt aici!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *