Castiga cu namebox!

namebox

Suntem la o nouă ispravă marca namebox, după cea a concursului care s-a desfăşurat în perioada iunie-iulie, al cărui câştigător a fost Alex Stan. Am zis că vom mai reveni pe gadget-urile voastre şi vă vom încânta cu noi surprize şi premii din ce în ce mai faine (asta contează cel mai mult).

Că să fie vorba între noi, tipii ăştia de la namebox şi-au lansat un nou design al site-ului, şi vor şi ei să audă o părere sinceră de la nişte oameni sinceri aşa ca noi, eu le-am scris pe mail părerea, puteţi să faceţi şi voi acelaşi lucru, sau doar să lăsaţi un comentariu mai jos sau chiar pe blogurile voastre, cu siguranţă îl va citi cineva.

În altă ordine de idei, concursul va fi unul uşor, fără cerinţe mari să poată participa foarte mulţi bloggeri şi să nu existe multe probleme pe parcurs, deci, cam singura cerinţă ar trebui să fie numărul de articole, trebuie să ai minim 10 articole publicate până în acest moment pe blog pentru a fi eligibil pentru concurs.

Ce avem de făcut? Fiecare participant va trebui să realizeze un articol (scurt, lung, nu contează) în care să povestească de ce a ales să îşi facă un blog sau de ce este bine să ai un site dacă eşti un proprietar de afacere, şi nu în ultimul rând, de ce ai alege serviciile de găzduire de la namebox. Constituie un plus în jurizare link-urile adăugate către paginile de servicii namebox.ro

Aşteptăm articolele voastre în perioada 26.10.2013 – 26.11.2013 pe adresa [email protected], sau mai simplu aici!

Ţinem cont de originalitate, exprimare, gramatică, şi nu în ultimul rând, de promovarea acestor articole în Social Media. Deci, va conta şi vizibilitatea articolelor în online, Facebook, Twitter, Google + şi chiar Instagram sunt foarte aproape de voi, sunt sigur că ştiţi să le folosiţi!

Eh, era să uit, avem şi premii:

 • Premiul 1: 1 x iPod Shuffle 2 GB
 • Premiul 2: 1 x Domeniu .ro + Găzduire Advanced SSD
 • Premiul 3: 1 x Domeniu .com + Găzduire Beginner

Participanţii la campanie mai beneficiază din partea namebox.ro de o reducere în valoare de 80% la orice pachet de găzduire web pe o perioadă de 6 luni.

Câstigătorii sunt aici!

53 Comments

 1. Răspunde

  Frumos concurs…eu sunt interesat de locul 2 sau 3 🙂
  Inca ceva…daca vrei, poti sa-mi oferi mai multe detalii despre aceste domenii. Pe ce perioada sunt inregistrate? Multumesc anticipat.

 2. Răspunde

  Particip si eu. Ti-am trimis un mesaj pe mail ;). Mult succes concurentilor!

  • Răspunde

   Am verificat si in Spam, nu am primit nimic, sa mai trimiti o data te rog. Adica nu mai are rost pentru ca am vazut deja articolul si l-am notat.

 3. Răspunde

  Deci trebuie sa scriu un articol in care sa vorbesc despre ce m-a facut sa ma apuc de blogging si de ce as acege serviciile celor de la Namebox? :d
  In cazul asta, particip.

 4. Răspunde

  Dacă am deja hosting de la namebox se mai aplica reducerea de 80%? Oricum cred că mă bag pentru că premiul 2 mă tentează cel mai mult.

 5. Răspunde

  Reducerea de 80% se aplica in cazul bloggerilor noi ce participa in concurs.

  • Răspunde

   Mulțumesc pentru răspuns 😉 Voi promova oricum și eu concursul pe canalele social media.

 6. Răspunde

  Felicitari Lucian pentru acest concurs !
  Succes participantilor ! – nu particip pentru ca am mai castigat de la NAMEBOX si cred ca trebuie sa mai castige si altii.

  • Răspunde

   Pai nu cred ca timpul reprezinta o piedica, nu dureaza mai mult de 30 de minute sa faci un articol.

 7. Răspunde

  Multumesc. Desi mai e mult pana pe 26.11.2013, o sa astept cu sufeltul la gura sa vad daca voi castiga ceva 🙂

 8. Răspunde

  Ori avem blog si participam ori nu mai avem, pe persoana fizica :)) .

  • Răspunde

   Pai acest concurs este cu totul si cu totul diferit, adica organizatori diferiti, eu nu am legatura cu BLOGAWARDS, deci nu pot inscrie acest articol.

   Poti participa daca vei realiza altul, atunci nu sunt probleme.

 9. Răspunde

  Reducerea de 80% cand se ofera, cand iti trimitem un articol sau la sfarsitul concursului? As cumpara un pachet de gazduire web acum de asta te intreb, daca se ofera inainte te rog sa imi spui, sa incep articolul (care va avea doua parti), mersi.

 10. Răspunde

  Aproape o saptamana si vom vedea castigatorii. Sper sa fiu primul 😀 Rezultatele linkurilor puse de mine deja se vad.

 11. Răspunde

  Dorim sa le multumim tuturor participantilor, sa le uram succes si sa ii anuntam ca premiul I a ajuns si asteapta sa fie expediat castigatorului (castigatorul o sa fie anuntat cel tarziu maine).

  Premiul poate fi vazut pe pagina de Facebook a companiei noastre- https://www.facebook.com/nameboxro

  Succes !
  Echipa Namebox.ro

 12. Pingback: [ Concurs ] Blogging! Ce mă? | Sarcasticu Blog

 13. Pingback: V-am mai spus în câteva rânduri despre Namebox. Firma care m-a ajutat cel mai mult pe partea de hosting.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *