MyZone, o noua platforma

M-am gândit să scriu azi un articol special pentru a da apă la moară celor care spun că sunt total împotriva advertorialelor, ei bine, nu este chiar aşa:). Ieri Răzvan Gavrilă a lansat o nouă platforma dedicată bloggerilor şi nu numai, spun pentru oameni cu blog mai mult pentru că este un nou mediu în care îşi pot promova blogurile, dar la fel de bine poate fi folosită şi de simplii cititori care sunt în căutare de noi informaţii.

Platforma este aproape necunoscută, am primit un mail de la Răzvan aseară parcă, dar nu am avut timp să mă uit, dar azi am dat un click să văd cu ce se mănâncă treaba. Pentru a vă face o idee, noua platformă seamănă foarte mult cu toateBlogurile, care din câte se vede a prins destul de bine. Până acum s-au strâns 7 membrii şi 40 de postări, totuşi sunt curios dacă va prinde treaba aceasta, sunt puţin sceptic la asta, dar timpul le va rezolva pe toate.

Pentru a nu o mai lungii foarte mult, uitaţi ce a scris Răzvan la el pe blog despre platformă:

bloguri-myzone Ce ai de câştigat? Momentan doar un alt backlink gratis către blogul tău şi poate ceva trafic în plus. Poate iti vei face şi ceva prieteni noi…dar până nu verifici nu vei şti!
Ce poţi face tu? Poţi ajuta la dezvoltarea platformei, la popularea ei cu useri noi care vor avea şi ei beneficii la rândul lor de pe urma ta. Tot ceea ce poţi face (dacă vrei) este să inviţi prieteni prin mijloacele prin care crezi tu de cuvinţă.”

Acum pentru că avem blog, putem dezbate şi treaba aceasta. MyZone asta seamănă foarte mult cu toateBlogurile, nu ştiu dacă se va putea ridica la nivelul acela, poate să rămână la acest stadiu, dar foarte bine poate să întreacă respectivul site. Aştept să vă aud sfaturile, părerile şi criticile referitoare la MyZone. Poate concura cu toateBlogurile? Oare chiar mai avem nevoie de o altă platformă?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *