Mulți spectatori au venit la Oh, Ramona!

Filmul pentru adolescenti Oh, Ramona a avut un record de spectatori in weekendul sau de debut, el fiind aproape de a deveni cel mai de succes film romanesc. Se pare ca acest film are sanse foarte mari de a deveni cel mai de succes film romanesc al tuturor timpurilor, cu aproape 112.000 de spectatori care au venit sa-l vada in weekend-ul lansarii.

Oh, Ramona are chiar si o sansa destul de mare sa intreaca chiar si cel mai popular film romanesc al mileniului si anume Garcea si oltenii. Audienta acestui film a ajuns la 252.000 in anul 2002, filmul fiind lansat intr-o perioada in care numarul salilor de cinema din Romania era unul cu mult mai mic. Cu toate acestea, comedia celor de la Vacanta mare a avut doar 34.000 de spectatori.

Oh, Ramona este si un film care a reusit sa ocupe prima pozitie in topul sapatamanal de film. Nici unul dintre ultimele filme romanesti de succes precum Doua lozuri sau Morometii 2 nu a avut un asa mare succes precum l-a avut acest film. Nici macar filmul #Selfie 69 nu a reusit sa domine topul sapatamanal in weekend-ul premierei.

Faptul ca Oh, Ramona a avut un debut asa de bun in 2019, spune foarte multe si despre premierele hollywoodiene care par ca nu mai sunt asa de asteptate. Filmul a avut noroc si pentru faptul ca a aparut anul acesta, lucru ce i-a permis sa mentina prima pozitie. Daca ar fi aparut anul trecut, el ar fi fost sub Venom, Infinity War, Aquaman, Deadpool 2 si Fifty Shades Freed.

Succesul ecranizarii acestui film se datoreaza intr-o mare masura si romanului „Suge-o, Ramona!”. Unul dintre marile reprosuri ale filmelor romanesti este ca incepe Insula iubirii sezonul 5 pe 22 aprilie 2019, acestea par a fi doar in goana dupa premii internationale si mai putin in cea pentru bani, de aceea temele pe care le abordeaza in general scenaristii nu sunt neaparat pe placul publicului din tara noastra.

Filmul Oh, Ramona a atras un numar mare de persoane in cinematografe, acesta reusind sa atraga un numar mare de tineri in cinematografe. Tineretul nu prea este atras de filmele Romanesti, dar din ce s-a vazut, se pare ca acest film a fost totusi o exceptie. Cei care au fost si au vazut Oh, Ramona!, sunt mai deschisi sa vada pe viitor un film romanesc. Vom vedea si in urmatoarele saptamani daca filmul va reusi sa mentina atentia publicului.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *