Mi-am indreptat privirea catre Profitshare

Aveam de gând să o fac de câteva săptămâni, însă am ezitat de fiecare dată. Pentru început sunt doar la stadiul beta, însă pe viitor, dacă voi considera că pot îmbina blogul acesta cu afilierea, voi continua.

Nu vreau să fiu prea lung, doar să fac un mic anunţ, să nu ziceţi că au apărut anumite reclame din senin. Sfaturi nu am ce să vă cer de data aceasta, cu atâta informaţie în domeniu ar trebui să fiu extrem de nesimţit să mai cer şi alte păreri.

10 Comments

 1. Răspunde

  apare cam jos bannerul, crezi ca da cineva scroll si click pe banner special?! 🙂

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Este doar de test acolo. Dimensiunile blogului sunt de o asa natura incat nu pot sa folosesc deloc bannerele care au dimensiunile clasice. Acum totusi ma gandesc unde as putea sa asez unul, cel mai posibil va fi deasupra de Articole asemanatoare.

   • Răspunde

    Dacă vrei o altă temă din portofoliu știi unde mă găsești. Succes cu afilierea. Nu vrei sfaturi, așa că altceva nu zic 🙂

    • Luci Florescu

     Răspunde

     Nu stiu ce sa zic. Prima data am ales tema pe care o ai instalata chiar acum pe blog, insa imi place prea mult cum arata blogul in acest moment, imi este greu sa renunt la ea 🙂

 2. Răspunde

  din bannere nu prea faci comisioane, trebuie sa scrii articole interesante 😀 cu link… spre obiect sau serviciu 🙂

   • Luci Florescu

    Răspunde

    Cu siguranta, dar merita sa vad pe pielea mea 😀

 3. Răspunde

  Poti sa faci si din bannere comisioane si daca nu incerci nu ai de unde sa stii . Mult succes in retea 😉

 4. Dan

  Răspunde

  din experienta mea bannerele merg bine daca au legatura cu subiectul articolului sau poate daca ai trafic foarte mare si promovezi un magazin care converteste bine.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *