Mesaje de Paşte: de bun gust sau nu?

Sper să nu îmi dea cu ceva în cap cei care deţin bloguri pe care au postat acum (ori în trecut) mesaje pentru sărbători. Adică ştim cu toţii că în perioadele astea respectivii vor avea un trafic de câteva ori mai mare.

Bine, acum nu-s doar ei vinovaţii. Şi greii de la realitatea.net o comit încercând să profite la maxim de fiecare sărbătoare, spre exemplu, anul acesta într-un articol respectivii au reuşit să scrie de DOAR 71 de ori într-un articol textul “MESAJE DE PAŞTE”. La fiecare aliniat băgau câte un mesaje de paşte, păi serios acum, nu-i frumos.

Mie unul nu-mi plac mesajele astea de sărbători, pe lângă că sunt foarte puţine care sunt aşa cum trebuie să fie, majoritatea sunt prea siropoase şi nu cadrează, cel puţin pentru mine. Totuşi este un lucru pe care trebuie să-l luăm în calcul, nu vi se pare că primiţi mai puţine mesaje ca în anii trecuţi? Dacă aveţi impresia asta trebuie să vă deschideţi imediat feisbucul şi să vedeţi că cei care erau activi în anii trecuţi acum postează pe acolo (asta în cazul în care nu v-au dat deja tag pe o poză cu ouă).

În fine, la voi cum este? Trimiteţi, răspundeţi celor care vă trimit? Eu nu trimit, dar nici nu răspund. Sunt indiferent, nici măcar nu mă deranjează mesajele, mai ales astea de Paşte. Adică deja am primit unul cu “Hristos a înviat”, deci…

PS: Să nu uitaţi diseară să vă trageţi un selfie cu lumânarea aprinsă 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *