Mesaje de Paşte: de bun gust sau nu?

Sper să nu îmi dea cu ceva în cap cei care deţin bloguri pe care au postat acum (ori în trecut) mesaje pentru sărbători. Adică ştim cu toţii că în perioadele astea respectivii vor avea un trafic de câteva ori mai mare.

Bine, acum nu-s doar ei vinovaţii. Şi greii de la realitatea.net o comit încercând să profite la maxim de fiecare sărbătoare, spre exemplu, anul acesta într-un articol respectivii au reuşit să scrie de DOAR 71 de ori într-un articol textul “MESAJE DE PAŞTE”. La fiecare aliniat băgau câte un mesaje de paşte, păi serios acum, nu-i frumos.

Mie unul nu-mi plac mesajele astea de sărbători, pe lângă că sunt foarte puţine care sunt aşa cum trebuie să fie, majoritatea sunt prea siropoase şi nu cadrează, cel puţin pentru mine. Totuşi este un lucru pe care trebuie să-l luăm în calcul, nu vi se pare că primiţi mai puţine mesaje ca în anii trecuţi? Dacă aveţi impresia asta trebuie să vă deschideţi imediat feisbucul şi să vedeţi că cei care erau activi în anii trecuţi acum postează pe acolo (asta în cazul în care nu v-au dat deja tag pe o poză cu ouă).

În fine, la voi cum este? Trimiteţi, răspundeţi celor care vă trimit? Eu nu trimit, dar nici nu răspund. Sunt indiferent, nici măcar nu mă deranjează mesajele, mai ales astea de Paşte. Adică deja am primit unul cu “Hristos a înviat”, deci…

PS: Să nu uitaţi diseară să vă trageţi un selfie cu lumânarea aprinsă 🙂

8 Comments

 1. Răspunde

  Vai tu Lucian. Nu pot să nu-ți dau dreptate. Toate mesajele astea pascale sunt prea exagerate și nu văd de ce ai oferi unul pe blog. Pe bune acuma. Chiar nu e locul potrivit. Nu-mi plac nici mie. Nu le prea ofer dar mai nou, nici nu prea am parte de ele. Oamenii uită să o mai facă. Iar eu, prefer să nu mă mai „obosesc”. Dacă primesc, răspund și eu cu un mulțumesc și un „asemenea și ție/vouă”. Doar ca să se vadă că am primit/citit mesajul. Atâta tot.
  P.S.-ul ăla e tare de tot. Acuși o să vedem poze de alea peste tot. C-o fi la modă.

  • Răspunde

   Hmm, se pare ca lumea nu prea a fost ingaduitoare in Noaptea Invierii, cel putin prietenii din lista mea de pe Facebook nu s-au gandit si la metoda asta 😀 (ma refer la selfie-uri)

 2. Răspunde

  Eu am scris câteva cuvinte de Paște pe blog.Eu nu primesc mesaje de Paște dar mai ales să trimit doar nu m-am tâmpit 🙂

  • Răspunde

   La bloguri/site-uri m-am referit strict la cei care fac asta doar pentru trafic, gen iRealitatea.

 3. Răspunde

  Pe blog n-am scris, dar am pus o “facatura” pe retelele de socializare.
  Un “Paste-m fericiti ! cu cateva oua rosii, miel, iepuras, un pahar de vin, totul pe un fundal cu un camp de canabis 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *