Mediul stresant

Lucrul în stres… Cu toții mai mult sau mai puțin avem un mediu stresant, care devine incomod de foarte multe ori, fie la locul de muncă, școală, pe stradă dar și acasă. Cel mai stresant moment e când încerci să faci ceva, să scri ceva, să scri o lucrare, să compui ceva, să asamblezi ceva și stai într-un mediu foarte stresant în care lumea vorbește foarte mult, foarte tare, de foarte multe ori se apucă fix când ai de lucrat ceva, a fost liniște iar când începi să lucrezi…POC, se declanșează infernul.

Încerc ca omul să le explic, frate, prostule, fraiere, ghiolgaule, pietonule, colegule, te rog vorbește mai ușor, am de lucrat ceva și chiar e important, dar sunt foarte ignorat și mă enervez foarte mult de acest lucru… Mediul stresant pentru mine e unul plin de vorbăraie în care lumea vorbește unul peste altul fără să se gândească că deranjează până peste măsuri pe cineva. Azi nu am avut nici măcar o idee despre ce să scriu pe blog, doar că am avut azi parte de un mediu foarte stresant și chiar nu m-am putut concentra, nu pot da randament în astfel de situații. Mă scuzați dacă am aberat cam mult pe aici sau dacă am ceva greșeli, dar cum spuneam, articolul acesta este făcut într-un mediu stresant.

Voi cum reacționați într-un mediu stresant? 

7 Comments

 1. Răspunde

  Mediu stresant la mine-i scoala.. suntem 30 in clasa si e un infern acolo, nu se intelege nimic.Vorbind doar in pauze, in rest..

  • Răspunde

   Si pentru mie mediul stresant este ora de matematica :))

 2. Răspunde

  Mediul stresant si care starneste stresul pentru mine e scoala. Cand vreau sa ma concentrez la ceva nu pot pentru ca ori trebuie sa-mi fac griji ca am nu stiu cate zeci de teste, ori ca zbiara colegii si nu-ti mai auzi nici macar gandurile…

 3. Răspunde

  rezistenta la sters si presiune e singura care face diferenta intre un angajat bun si unul de care te poti lipsi. obisnuieste-te cu stresul altfel vei avea de pierdut

  • Răspunde

   corect. fata de scoala, locul de munca este mult, mult mai stresant si cu responsabilitati mult mai mari. incearca sa te obisnuiesti, altfel…va fi greu mai tarziu.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *