Maidanezul costa 20 de lei la Lupeni

caine maidanez

cugetliber.ro

La Lupeni s-a descoperit cea mai tare metodă de a scapă de câinii maidanezi. Adică din punctul meu de vedere. Un câine maidanez = 20 de lei. Da, aţi auzit bine, pentru fiecare câine pe care cetăţenii din Lupeni îl vor duce la un adopost de specialitate proaspăt deschis, vor fi răsplătiţi cu suma de 20 de lei.

Dacă vestea va ajunge la urechile celor care trebuie, pe străzile din acest oraş se vor da nişte lupte crâncene. Adică ştim cu toţii cum se strânge lumea la deschiderea unui supermarket unde se aplică reduceri, şi până la urmă, acolo tot trebuie daţi nişte bani.

Însă nu ştiu cum se va proceda, primarul a spus că cei care vor duce câinii trebuie să fie din Lupeni, adică, trebuie să arate şi buletinul în momentul “vinderii” de câini … Oarecum e normal, dar câinii, nu cred că vor fi duşi doar cei din maidanul lupenean, poate va fi o strângere generală din toată valea.

Ah, am uitat. Câinii nu vor fi eutanasiaţi, nici ţinuţi în adăpost. Vor fi sterilizaţi, apoi eliberaţi. Oare să fie aceasta metoda cea dreaptă?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *