Maidanezul costa 20 de lei la Lupeni

caine maidanez

cugetliber.ro

La Lupeni s-a descoperit cea mai tare metodă de a scapă de câinii maidanezi. Adică din punctul meu de vedere. Un câine maidanez = 20 de lei. Da, aţi auzit bine, pentru fiecare câine pe care cetăţenii din Lupeni îl vor duce la un adopost de specialitate proaspăt deschis, vor fi răsplătiţi cu suma de 20 de lei.

Dacă vestea va ajunge la urechile celor care trebuie, pe străzile din acest oraş se vor da nişte lupte crâncene. Adică ştim cu toţii cum se strânge lumea la deschiderea unui supermarket unde se aplică reduceri, şi până la urmă, acolo tot trebuie daţi nişte bani.

Însă nu ştiu cum se va proceda, primarul a spus că cei care vor duce câinii trebuie să fie din Lupeni, adică, trebuie să arate şi buletinul în momentul “vinderii” de câini … Oarecum e normal, dar câinii, nu cred că vor fi duşi doar cei din maidanul lupenean, poate va fi o strângere generală din toată valea.

Ah, am uitat. Câinii nu vor fi eutanasiaţi, nici ţinuţi în adăpost. Vor fi sterilizaţi, apoi eliberaţi. Oare să fie aceasta metoda cea dreaptă?

18 Comments

 1. Răspunde

  pai ce rost are? oamenii aduna cainii de pe strada ca sa le dea primaria iar drumul?:))

 2. Răspunde

  Fiecare om sa vina cu cel putin 2-3 caini la poarta adapostului. :)) Dar nu, asta nu e o solutie de a fi lasati din nou liberi.

 3. Răspunde

  Să vezi cum toţi oamenii străzilor ce nu au bani vor veni cu maidanezi. :)))

 4. Răspunde

  Sa nu greseasca in momentul procesului de sterilizare si sai faca celui care aduce cainele :))

 5. Răspunde

  e idee buna. la mine in Ploiesti dispar cainii din adaposturi, oamenii nu mai au cum sa-si revendice cainii si asa mai departe… din pacate, pe strazi nu vad sa dispara cainii, inca sunt acolo si se inmultesc 🙁

 6. Răspunde

  Sterilizarea si returnarea in teritoriu este cea mai proata si scumpa metoda si nici macar nu ne scapa de problema cainilor fara stapan … e doar o alta metoda facila de a mai sifona unii niste banuti.

 7. Răspunde

  Orice decizii s-ar lua e clar ca , maidanezii nu vor disparea de pe strazi pentru ca unele asociatii au o paine buna de mancat de pe urma acestor maidanezi

 8. Răspunde

  Poate fi o manevra ca cei care au acces la caini sa mai traga o salva de tun x 20 lei de fiecare bucata.

 9. Donic

  Răspunde

  Cui ii pasa de maidanezi in 2019? Toata lumea sta pe Netflix, pe Youtube, si retelele de prostie. Eu invat engleza de vazand filme 123 online online >D

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *