Mai putin blogging

Am observat că numărul articolelor de pe alte bloguri scade, la fel cum e şi la mine. Bloguri care primeau câte două articole pe zi, nu doar aruncate să fie la număr, au dispărut, apar articole odată la 2-3 zile, pe unele nu s-a mai scris de o lună, pe altele de câteva săptămâni, iar unele şi mai rău, s-au închis. Iar altceva am mai observat, există un fenomen blogosferic care apare la 4 din 5 bloggeri noi, fenomen care sper să nu mă prindă şi pe mine.

Apar zilnic bloggeri care vin şi comentează pe la toate articolele din blogosferă, scriu articole de la groaznice la uimitoare, fac un spam enorm peste tot, cer sfaturi toată ziua, caută, se documentează, analizează şi iar studiază. Apar pe neaşteptate, sunt foarte vizitaţi, dar din păcate cum au apărut aşa şi dispar. Cum spuneam, sper să nu fac parte din acest fenomen.

Pe lângă asta scade şi calitatea, prin luna ianuarie parcă era totul perfect, nu aveam timp să tot citesc la câte bloguri erau, era foarte frumos. Oameni buni, ce se întâmplă?

Vreau acum să-mi fac alţi prieteni online, cei vechi nu mai au chef de scris, iar unii nu mai au ei chef de mine, este atât de greu, parcă iar am început de la 0. Am mai rămas doar cu câţiva din luna ianuarie şi până acum…

Vrei să fim prieteni?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *