Mai bine de-o luna fara un articol publicat

Îmi este greu să încep acest articol, în ultima perioadă am scris, pot spune că zilnic, doar că de fiecare dată am ajuns la acelaşi rezultat, să închid cu totul browserul şi să-mi văd liniştit de treabă.

Trăiesc cu impresia că am început să scriu pe blog din ce în ce mai prost, iar lucrul acesta m-a făcut să renunţ să mai public articole. Le încep, aproape le termin, iar dintr-o dată îmi dau seama că mai bine nu mă complic.

Nici eu nu-mi pot da un răspuns, nu cred că este vorba de chef, pur şi simplu cer prea multe de la mine şi nu pot să mă mulţumesc, am un randament foarte slab.

Asta este doar aşa, un update, să nu se pună prea multă pânză de păianjen pe aici.

9 Comments

 1. Răspunde

  Dacă ai încerca să scrii mai des poate că ar ieși articole mai interesante. Ambiție să fie!

 2. Răspunde

  Daca nu ai chef atunci scrie numai un articol in fiecare 2-3 saptamani sau 2 intr-o luna. Daca nu scrii cateva saptamani o sa ai ceva despre ce sa scrii un articol bun.

 3. Răspunde

  Eu ti-am citit cam tot blogul (cap-coada cum s-ar zice) si nu dai impresie de blogger slab. Dimpotriva. Si, apropo, te vizitam (aproape) zilnic. Eu zic sa continui cu scrisul, macar 1-2-3 articole pe saptamana. Spor!

 4. Răspunde

  Te înțeleg. Scrii bine, nu trebuie să renunți. Fiecare are nevoie de o pauză. Dacă simți că ai probleme și ar fi ok ca X zile să nu mai postezi nimic e ok să pui un articol în care să anunți că iei o mică pauză.

 5. Răspunde

  De vina este si vara … cand ai mult mai multe lucruri de facut pe afara decat in casa. Acest lucru cred ca se vede pe la toata lumea … nu dispera … vine ea toamna si zilele grii cand neavand nimic mai bun de facut o sa scrii din nou. 😀

 6. Răspunde

  Si nu iti mai faci timp si pentru a intretine acest blog? Pornisei cu dreptul si cu mult chef de munca, unde a disparut totul?

 7. Răspunde

  Continuitatea ar trebui să caracterizeze un blogger. Însă prin numărul de articole scrise îți dai seama ce așteptări ai de la blogul tău 🙂 Timp să îți revii este destul.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *