M-am inscris pe trafic.ro

trafic.ro

Încă din 1 ianuarie, prima zi a blogului am folosit Google Analytics, însă cu schimbările de temă pe care le-am făcut am omis să-l readaug în tema blogului. Aşa că, mai bine de 3 luni nu am mai avut statistici din această parte. Puteam totuşi să verific dar am uitat cu desăvârşire şi de acest serviciu, şi azi, ca prin minune, mi-a trecut prin cap să mai verific ce se întâmplă pe acolo, şi surpriza nu a fost una care să mă bucure foarte mult.

Deobicei când aveam nevoie de câteva informaţii despre ziua precedentă, foloseam serviciul acela din cPanel. Mie mi s-a părut că zice destul de bine, dar am citit foarte multe comentarii cum că nu ar fi tocmai cel mai bun din acest punct de vedere. Nu ştiu ce să cred, pe la începutul lui ianuarie, când verificam şi Analytics şi Awstats mi se părea că indică aproximativ la fel, cel din urmă indicând întotdeauna puţin mai mult.

M-am ferit foarte mult de site-uri gen trafic.ro, nu am o părere foarte bună despre ele însă azi am decis să încerc acest site. Nu ştiu sigur cât timp îl voi folosi, vreau să fac câteva teste cu el, să văd dacă se contrazice foarte mult cu Awstats.

Mi-a plăcut să ţin o evidenţă a vizitatorilor care au accesat acest blog. Îmi pot da seama mai uşor dacă un articol a stârnit cu adevărat sau nu interes pentru cititori, dacă a fost promovat corespunzător, sau pur şi simplu dacă a fost ignorat. La fel de bine pot să ştiu ce lună a fost mai roditoare şi care nu. Sper că şi trafic.ro mă va ajuta cu asta pe viitor.

22 Comments

  • Răspunde

   Bine ai venit pe blogul meu.
   Da, am auzit si despre t5.ro, insa nu stiu ce ar putea aduce in plus fata de trafic.ro

   • Răspunde

    Bine te-am gasit! Nimic ca si trafic.ro. Odiferenta ar fi totusi, t5 prea statisticile de pe analytics. Asa ca daca vrei un widget pe blog cu statisticile din G.A poti opta pentru t5.ro

     • Trafic.ro are o perioada de testare gratuita timp de o luna apoi trebuie sa platesti un abonament anual … cred ca la acest aspect s-a referit Pato.

     • Da, pana la urma m-am prins si eu de ce vorbea. Cand mi-am facut contul nu am fost atent, si dupa aceea nu m-am mai logat si nu am vazut ca zice nimic de plata.

 1. Răspunde

  mie mi se pare mult mai ok GA, nu stiu de ce ai ales tu varianta mai light care nu ofera atat de multe rezultate!

  • Răspunde

   Am ales pentru ca am vazut ca este folosit de foarte multi, si mi-a placut ca erai pus intr-un clasament, nimic mai mult.

 2. Răspunde

  Dacă nu te interesează decât ceva de bază pentru statistici, nu multe calcule pe care uneori nu le înțelegi, eu cred că trafic.ro este cel mai bun. După ce îți expiră perioada de test, te vor suna, dacă nu prelungești.

 3. Răspunde

  Diferența din punctul meu de vedere există:
  – t5 preia date din GA (DOAR date de trafic)
  – trafic preia mult mai multe date (keyworduri de exemplu). Și problema este că grupul care deține trafic deține și site-uri de conținut.

  Apropos de comentariul lui Pato: t5 + GA este gratuit.

 4. Răspunde

  Am incercat cand eram pe blogspot trafic.ro-ul, era bun, insa nu aveam de gand sa platesc doar pentru asta, desi suma nu era deloc mare. Nici analytics-ul nu-l mai folosesc. Acum am un plugin care pare sa functioneze cum trebuie.

 5. Răspunde

  Daca nu te descurci cu cele de mai sus incearca Gtop, este foarte bun si are cam tot ce iti trebuie. Full Free 🙂 .

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *