M-am inscris pe trafic.ro

trafic.ro

Încă din 1 ianuarie, prima zi a blogului am folosit Google Analytics, însă cu schimbările de temă pe care le-am făcut am omis să-l readaug în tema blogului. Aşa că, mai bine de 3 luni nu am mai avut statistici din această parte. Puteam totuşi să verific dar am uitat cu desăvârşire şi de acest serviciu, şi azi, ca prin minune, mi-a trecut prin cap să mai verific ce se întâmplă pe acolo, şi surpriza nu a fost una care să mă bucure foarte mult.

Deobicei când aveam nevoie de câteva informaţii despre ziua precedentă, foloseam serviciul acela din cPanel. Mie mi s-a părut că zice destul de bine, dar am citit foarte multe comentarii cum că nu ar fi tocmai cel mai bun din acest punct de vedere. Nu ştiu ce să cred, pe la începutul lui ianuarie, când verificam şi Analytics şi Awstats mi se părea că indică aproximativ la fel, cel din urmă indicând întotdeauna puţin mai mult.

M-am ferit foarte mult de site-uri gen trafic.ro, nu am o părere foarte bună despre ele însă azi am decis să încerc acest site. Nu ştiu sigur cât timp îl voi folosi, vreau să fac câteva teste cu el, să văd dacă se contrazice foarte mult cu Awstats.

Mi-a plăcut să ţin o evidenţă a vizitatorilor care au accesat acest blog. Îmi pot da seama mai uşor dacă un articol a stârnit cu adevărat sau nu interes pentru cititori, dacă a fost promovat corespunzător, sau pur şi simplu dacă a fost ignorat. La fel de bine pot să ştiu ce lună a fost mai roditoare şi care nu. Sper că şi trafic.ro mă va ajuta cu asta pe viitor.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *