M-a impresionat #HaotikAmbasador

#HaotikAmbasadorM-a înştiinţat Haotik cu privire la această campanie acum o bună bucată de timp. Nu ştiam în acele momente dacă este ceva ce merită chiar relatat şi aici. I-am zis şi lui, dacă e ceva foarte nasol, mai bine nu scriu.

Însă azi misterul a ieşit la iveală, Haotik doreşte să (re)devină din nou ambasadorul Samsung România, doar că mai responsabil. Când Dragoş a devenit pentru prima dată ambasador la acest brand eu nu eram intrat în blogosferă, şi tot odată nu am ştiut despre această luptă. O mare perioadă am trăit cu un sentiment ciudat, tot timpul auzeam că Haotik este caracterizat ca a fi un tip foarte “colorat”. Ţin să reamintesc că o bună perioadă de timp a fost diferenţă între Haotik şi Dragoş. Nu merită să mai redeschid acest subiect, Google există.

Pe mine Dragoş din zilele noastre m-a impresionat. Nu ştiu să zic 100%, dar a muncit foarte mult în ultimul timp pentru ceea ce va urma să se numească #HaotikAmbasador . Eu zic că merită o a doua şansă pentru implicare şi pentru dăruirea pe care o are către Samsung, din articolele scrise pentru acest brand reiese că este un mare fan.

“nu-mi doresc bani, nu-mi doresc campanii, nu doresc produse în teste, ci singurul lucru pe care l-am pierdut şi mi-l doresc foarte tare este recunoaşterea oficială din partea brandului.”

Din punctul meu de vedere Haotik a făcut o mişcare foarte urâtă în trecut, şi chiar a meritat totul, adică tot ce a primit. Dacă aceste lucruri nu se întâmplau, poate rămânea tot acelaşi Haotik, acel personaj care încingea spiritele în toate discutile în care apărea.

Părerea mea am zis-o, nu am fost influenţat în niciun fel. Nu am o relaţie aşa apropiată cu Dragoş încât să zic că o fac doar din prietenie, şi nici nu am fost plătit de acesta pentru a scrie ceva, chiar am vrut să cunoască toată lumea adevărata faţă a acestui personaj.

Merită Haotik o a două şansă? Chiar şi înainte de campania #HaotikAmbasador?

PS: Chiar îmi place cum se va desfăşura 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *