Luna iulie

Până acum s-a anunţat a fi o lună foarte încărcată, chiar mai mult decât deobicei. Poate asta s-a reflectat foarte mult în activitatea mea din online, care sper să revină la normal, am terminat cam ce mă încurca foarte mult iar acum sunt libeeer.

Printre altele, azi a fost oficial şi prima mea zi în cadrul BCR. După cum spuneam zilele trecute, astăzi voi începe acel summer job, adică un internship pe perioada verii. Ca prima zi, am rămas cu o părere foarte bună despre tot ceea ce se întâmplă acolo, adică era cam cum îmi imaginăm eu. În rest n-am făcut nimic important, m-am familiarizat puţin cu interfaţa cu care voi lucra, acesta fiind cel mai important punct.

Sunt curios voi cu ce vă distraţi vara asta… 🙂

7 Comments

 1. Răspunde

  Vara asta este destul de incarcata si pentru mine(plimbari,pescuit) si desigur blog. 🙂

 2. Răspunde

  E bine ca ai mai scapat de treburi. Multa bafta in continuare cu acest summer job.
  Vara asta, nu stiu cu ce ma mai distrez… Ba prin casa, ba pe-afara… O sa mai plec in cateva locuri prin august si in rest… nimic. Ocupatia principala ramane blogul 😉

 3. Răspunde

  prima jumatate de iulie a fost cum a fost, de acum va fi relaxare…august se anunta mai “antrenant”

 4. Tim

  Răspunde

  Da, per total luna iulie e cea mai cea luna pentru ca atunci toata lumea din jur e in plina activitate. Mai am de invatat asa ca de saptaman viitoare tre’ sa ma pun cu burta pe carte, ceia ce imi place pana la un anumit punct … Examenle astea, hm!

 5. Răspunde

  Eh, distracție. Cât mai am concediu că după … îmi voi vedea amarul zilelor. 😀 Și cum am început să mă mut pe wordpress, mutatul articolelor manual îmi ocupă destul timp. 😀
  Mă bucur că ți-a plăcut în prima ta zi din acest „summer job”. Aș fi curioasă la ce fel de interfață te referi. 🙂

 6. Răspunde

  Pentru mine luna asta se rezuma doar la munca. Sper ca macar weekend-ul viitor sa am parte de o escapada de 1-2 zile 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *