Lucrurile care se întâmplă în orice serial medical

Daca esti fan seriale cu medici, cu siguranta ca ai remarcat deja ca au o multime de lucruri in comun. Dovada in acest articol cu cateva exemple.

Toata lumea se culca cu toata lumea la locul de munca. Medicii petrec atat de mult timp la spital, incat aparent, nu prea au timp sa mearga la ei acasa, sa se culce cu cineva. Salile de odihna sunt cel mai adesea ocupate cu alte activitati decat somnul. Si asta se poate vedea foarte bine in « Grey’s Anatomy » sau chiar in « The Resident » sau « Chicago Med ».

De altel, personajele din “Grey’s Anatomy” ar putea foarte bine sa fie legate intre ele, conform unei scheme de- cine s-a culcat cu cine.

Accidente foarte grave se intampla mult prea des. Uneori ne intrebam daca nu cumva Seattle este poarta de intrare de la Iad. Mai ales atunci cand vedem tot ce se intampla in serialul « Grey’s Anatomy ». Accidente de feribot, furtuni, incendii, atacuri armate… dar serialul lui Shonda Rhimes nu este primul care foloseste acest gen de intrigi. E. R. Este un alt serial care a avut si el lotul sau de catastrofe cu mai multe episoade care au marcat istoria televiziunii.

Exista mereu un personaj de care ne atasam si acesta moare. Din pacate, nu toata lumea supravietuieste intr-un serial cu medici si scenaristii adora se pare sa se joace cu inimile noastre. Acestia ne fac sa ne atasam de un pacient inainte de a-l omori… da, ne gandim la tine, Danny Duquette sau chiar si la Mrs. Tanner de care JD s-a atasat enorm in serialul « Scrubs ».

Medicii sunt toti foarte buni prieteni. Fie ca vorbim despre « Grey’s Anatomy », « Scrubs », « E.R. » sau “Chicago Med”, chiar si despre noua preferinta a publicului, “The Good Doctor” sau “The Resident”, medicii trec prin greutati impreuna si devin cu totii foarte apropiati. Daca acest lucru nu se intampla la inceput.

Exista mereu un moment in care medicii apeleaza la medicina non-conventionala. Si aici, inca o data, serialul « Grey’s Anatomy » este o adevarata referinta in materie. Ne gandim aici la George care opereaza un pacient blocat in lift. Sau la Ben care ii face cezariana lui April in livingul lui Meredith.

Exista mereu mistere medicale si anumite cazuri extrem de rare. Serialul Dr. House a devenit celebru datorita acestora. Dar si “Grey’s Anatomy”. Doar daca ne amintim de cazul pacientului insarcinat…

Lasă un răspuns