Lucruri faine pe care le-am facut in 2013

Dacă aţi şti voi de când îmi doresc eu să am un astfel de articol pe blog, un fel de retrospectivă a anului, cu lucrurile importante pe care le-am făcut în decursul unui an. Ţin să spun încă de la început că 2013 mi s-a părut un an foarte bun, cel puţin pentru mine, a fost mai mult bun decât rău, mai mult fericit decât trist, dar cel mai important, am făcut multe lucruri diferite.

Totuşi, îi pun şi o mică etichetă de “an mediocru”, chiar dacă am făcut chestii faine, nu le-am făcut cum trebuie. De multe ori am făcut totul la grabă. Am avut momente în care nu am profitat de ocazie, nu am fructificat fiecare oportunitate. Tot am dat vina pe motivaţie, care se pierde de-a lungul timpului. Mereu am căutat scuze. Anul 2014 vreau să îl încep în mai multă forţă, să pun mai multă atenţie pe rolurile pe care le am şi să nu mai fac multe lucruri doar pentru a fi făcute.

2013

1 Mi-am deschis blogul. Pare ciudat să încep cu acest punct, dar anul 2013 l-am debutat cu deschiderea blogului, primul articol de aici fiind postat pe data de 1 ianuarie, voi mai reveni la acest punct în 2014 cu un articol detaliat strict despre acest blog, să nu încurcăm iar treburile.

2 Mi-am făcut primele cărţi de vizită, la început eram foarte entuziasmat de acestea, mă gândeam că le voi împărţi în stânga şi-n dreapta de n-ai văzut, dar se pare că mai am mai bine de 60 de bucăţi, acum au o utilitate practică, pot fi folosite în loc de racletă pentru îndepărtarea de gheaţă de pe parbriz.

3 Am primit mai multe produse în teste chiar la o lună după lansarea blogului. Aici pot spune că mi-am îndeplinit visul, îi idolatrizam pe cei care primeau astfel de gadget-uri în teste, în special pe cei care făceau review-ul pe Youtube, dar şi noi bloggerii mai trebuie să facem câte ceva. Au trecut pe la mine: 3 telefoane, 4 tablete şi 2 laptopuri. Pe lângă, am mai colaborat şi cu o librărie online de la care am primit mai multe cărţi, multora încă nu le-am făcut o recenzie, însă 2014 este lung! Aici este unul din multele lucruri pe care nu le-am făcut cum trebuie, multe recenzii le-am făcut la grabă, fără să dau multe detalii aşa cum îmi place mie, făcut doar să fie făcut şi atât. Pe viitor voi trata totul altfel.

4 Am pus pentru prima dată mâna pe un DSLR şi mi-a plăcut. Am făcut o rubrică specială despre fotografie la un moment dat, dar nu prea am activat acolo, pe viitor poate voi avea şi eu propriul aparat şi îmi voi dedica mai mult timp fotografiei. Un alt aspect pe care l-am tratat cu superficialitate.

5 Am învins frica, am fost seara în cimitir!

6 La un magazin de prin Petroşani am reuşit să fac câteva schimbări doar în câteva cuvinte. Când mai trec pe acolo îmi place să văd cum lumea se bucură de nişte facilităţi de care nu beneficiau în trecut.

7 Am descoperit că sunt un lider adevărat. Din copilărie mi-a plăcut ca eu să fiu şeful, să comand peste tot, însă acum mi-am schimbat puţin ideea din acea perioadă. Am avut de-a lungul anului câteva proiecte, iar acolo unde eu eram liderul toate au avut succes, m-am implicat direct şi am făcut tot ce era posibil pentru ca lucrurile să meargă perfect.

8 Mi-am dat seama că Windows-ul nu este cel mai tare sistem de operare, de mai bine de 6 luni sunt utilizator fidel de Ubuntu.

9 Am văzut cu adevărat cum este viaţa la teatru! Am făcut repetiţii cu actorii de la teatrul din Petroşani, repetiţii zilnice timp de o săptămână, am repetat fiecare mişcare pentru ca totul să iasă într-un mare fel. Parada de 1 iunie chiar a fost pe placul copiilor.

10 Am citit mai multe cărţi. În anii trecuţi citeam cam 2-3 cari pe an, anul acesta am sărit la 14, nu sunt multe, dar creşterea este semnificativă, am recomandat la un moment dat şi 7 din ele.

11 Sunt un mare pasionat de tehnologie, însă am renunţat la o asemenea rubrică pe acest blog, scriu în domeniu pe un alt blog de ceva timp.

12 Am lucart timp de 7 săptămâni la BCR. Adică nu am lucrat, a fost un internship plătit timp de 7 săptămâni, perioadă în care am prins ceva experienţă în domeniu şi un lucru fain de trecut în CV, oricum era cam gol. Când am primit rezultatul celor de la BCR am fost cel mai fericit om din lume, nu mă aşteptam ca să fiu ales, au participat mai bine de 3000 de liceeni, dar 40 au avut şansa unui asemenea stagiu de pregătire. Am scris câte ceva şi pe blog, însă din nou n-am făcut-o cum trebuie.

13 Am o rutină de dimineaţă pe care o respect cu stricteţe chiar şi acum, aceasta îmi face ziua mai bună.

14 Am făcut recensământul bloggerilor din judeţul Hunedoara, am încercat şi organizarea unei întâlniri, dar m-am luptat degeaba.

15 Am primit un mesaj emoţionant pe mail de la o persoană care a citit acest articol, nu voi spune niciodată ce a putut conţine.

16 Am devenit content writer, scriu şi acum câteva articole pe bani, decât să fac prostii pe blog, mai bine este aşa!

Cam acestea sunt lucrurile mai importante pe care le-am făcut anul acesta, mai sunt şi altele pe care am decis să nu le trec aici. Per total nu sunt multe. dar nici puţine, anul 2014 sper să fie mai roditor, mai plin de oportunităţi, iar la finalul acestuia să fac o listă cu mai mult de 16 puncte, dar cu lucruri şi mai importante.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *