Lucifer – ce am dori să se întâmple în sezonul 5

Fanii serialului „Lucifer” mai trebuie sa aiba putina rabdare pana cand sezonul cu numarul 5 isi va face aparitia. Dar acesta va aparea de abia in anul 2020, cu doua parti, fiecare de catre opt episoade. Si foarte multe suprize sunt asteptate.

Iata deci care sunt cele mai asteptate intrigi. Sau cel putin cele la care speram.

Secretul sau trebuie sa fie dezvaluit in intregime. Serialele iubesc sa se joace cu identitatea secreta a personajelor. Mai ales a personajelor principale si mai ales a super-eroilor precum Flash sau Arrow. Dar secretul trebuie sa fie mereu dezvaluit cu riscul de a face ca intrigile sa devina putin redundante sau ilogice. Este si cazul serialului Lucifer. Acesta a vrut mereu sa isi tina secreta identitatea sa veritabila, dar cateva personaje umane o stiu deja. Dar a venit timpul ca si Ella, Dan sau chiar si Trixie sa o stie.

Lucifer chiar nu mai are nici un interes sa le ascunda acest secret iar acest secret are putina importanta pentru intriga.

Reintoarcerea lui Eve. Un nou personaj al sezonului cu numarul 4, Eve, care a atras atat atentia lui Lucifer, cat si cea a lui Maze, vine cu un plus de prospetime in serial, dar reintoarcerea sa in sezonul 5 nu a fost confirmata inca. Inbar Lavi nu a fost deci inca vazuta in pozele si videoclipurile care au fost facute la filmari. Ne putem deci imagina ca nu va aparea in prima parte a sezonului 5, dar inca se mai spera la reintoarecerea sa. Mai ales ca relatia sa cu Maze nu s-a incheiat si ca fanii vor sa le vada pe cele doua impreuna.

Sosirea lui Dumnezeu. Se preconizeaza inca de la inceputul serialului. Iar Lucifer doar despre asta vorbeste. In plus, sezonul 2 s-a jucat cu mintea fanilor personajului lui Tom Ellis cu incarnarea lui Dumnezeu sub trasaturile Earl Johnson. Dar inca nu si-a facut aparitia in carne si oase. Numeroase teorii avanseaza aparitia sa. Asta inseamna ca va avea loc o enorma rasturnare de situatie pentru Lucifer.

Vrem un al doilea Tom Ellis pentru Michael. Iata una din teoriile preferate ale fanilor. Si care vrem cu adevarat sa fie reala. Oare cine nu ar vrea sa vada doi Tom Ellis pe ecran? Deci fanii isi doresc sa descopere o alta fateta a actorului britanic care ar putea da nastere unor scene foarte reusite.

Lasă un răspuns