Lua-mi-aş inima-n dinţi!

Trec lunile pe lângă mine aşa, fără să-mi dau prea mult seama, iar eu tot nu am mai aruncat o amărâtă de postare aici, pe blog. De profilul de Facebook ce să mai zic, în newsfeed am doar check-in-uri şi diverse poze în care apar, care culmea, nu-s postate de mine, ceea ce nu-mi face o neapărată cinste.

De contul de Instagram ce să mai zic, jale…

Ei bine, m-am trezit cu un gând să fac lucrurile să se mişte aşa cum trebuie, iar ca să sune puţin mai tehnic, totul să se învârtă ca şi un angrenaj cu roţi dinţate, la nivelul de ideal cu siguranţă nu voi ajunge, dar măcar să fiu undeva la gradul de moderat. Nu mă mulţumesc cu puţin, nu, să nu credeţi asta, dar nici promisiuni ca înainte de alegeri nu voi mai face prea curând.

De unde vine ideea titlului? Am stat şi am mai recitit câteva din articolele mele anterioare, iar majoritatea dintre ele, din păcate, nu au nota mea personală, mai exact, parcă sunt lipsite de caracter şi curaj. Mda, aşa par articolele mele, laşe şi vai de capul lor, ce să tot zic, nici eu nu le-aş citi, ce pretenţii pot avea de la alte persoane?

Bine, mai sunt şi excepţii, cu câteva chiar mă pot lăuda în orice clipă. 🙂

Deci, nu o mai lungesc, aşteptaţi-vă la câteva articole îndrăzneţe din partea mea, ceva mai muncite, mai coerente şi mai drăguţe şi mai minunate şi tot aşa, aţi prins ideea, sunt sigur.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *