Locul unde gasesti orice

Acum câțiva ani obișnuiam să întru și eu pe acest site, nu știu sigur ce era în capul meu, mi se părea un loc prielnic de a adresa întrebări și așteptam să primesc un răspuns mai mult decât aștept apocalipsa, minunata “comunitate” se numește TPU (Toți pentru unu). Bine știam și eu că sunt numai bazaconii acolo și că e plin de incompetenți, dar m-a prins și pe mine fenomenul și chiar îmi plăcea să răspund la întrebările care apăreau pe acolo, iar dacă primeam o fundă era totul perfect.

Acum faza tare începe când unii pun tot felul de întrebări personale, asta datorită faptului că sunt incapabili să vorbească cu părinții, un psiholog în cazul unora sau în alte cazuri cu un medic. Bineînțeles, sunt multe întrebări puse și la mișto doar să vadă ce răspunde lumea, așa mai făceam și eu uneori dar sunt foarte multe care din păcate sunt reale, copii de 8-9 ani care pun niște întrebări ciudate, o să vă pun și vouă mai jos câteva, probabil le mai cunoașteți doar acum sunt cunoscute la nivel național 🙂

Un exemplu este această fătucă de 12 ani care încercă să aplice tehnici mai neortodoxe: 
“Buna TPU am 12 ani si am o mare problema. Acum cateva seri am incercat sa ma masturbez si nu am gasit cu ce sa o fac asa ca am luat stiloul fratelui meu mai mic (el are 10 ani) si am inceput sa ma masturbez cu el. Dupa o perioada am simtit cum curge un lichid in mine si m-am speriat si m-am oprit. Acum ma doare burta foarte tare si sunt balonata si cred ca sunt insarcinata. Nu vreau sa afle parintii mei. Stiloul era plin de cerneala Ink de la Ikea. Poti ramane insarcinata si de la cerneala?”

Sau această întrebare:
“Daca mam masturbat cu un morcov, si dupa acea mama la pus la ciorba o sa ne inbolnavim cu totii? Pentru ca noi deja am mancat ciorba.”

Altă operă de artă:
“Uite… am multe prietene care spun ca sunt virgine dar nu stiu ce sa cred…Imi spuneti va rog cum recunosc o fata dezvirginata?”

Si ultima porcărie de astăzi:
“Buna. Imi e cam jena, dar pot ramane gravida dupa sex oral? Asta am facut aseara si prietenul a spus ca pot sa raman doar daca penisul intra in vagin, asa e? va rog ajutatimaaa”

Acum este normal că printre ele mai sunt și fake-uri, dar site-ul se numește TPU.RO, deci orice este posibil. Voi ce părere aveți?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *