Libris.ro iti scoate cartile din wishlist

Libris.roCea mai de încredere librărie online de la noi din țară a aruncat în joc o provocare tuturor bloggerilor care iubesc lectura și care au cărți în wishlist, acest concurs este adresat special bloggerilor, iar având în vedere că am mai colaborat cu Libris și în alte circumstanțe am decis să particip și la această provocare, în care până acum s-au înscris foarte mulți, cărora le urez mult succes.

Prin acest articol îmi anunț înscrierea la acest concurs al lunii aprilie, concurs pe care l-am amânat din mai multe motive (bine, recunosc, am uitat 🙂 ), dar mai bine mai târziu decât prea devreme. De la Libris am mai câștigat două cărți online, care până la urmă s-au transformat în cărți fizice, uneia deja i-am făcut recenzie, cu ocazia aceasta va invit și pe voi să citiți acea carte, chiar își  merită titlul.

Întotdeauna mi-a plăcut competiția, țin să vă anunț că particip la acest concurs nu numai pentru a câștiga, ci și pentru a descoperii noi bloguri și activități, dar mai ales îmi plac aceste “întreceri” între bloggeri. Așa că vă invit și pe voi să participați la acest concurs, doar dacă vreți bineînțeles.

Ce trebuie să faci?

  1. Publică pe blogul tău un post în care să anunți înscrierea ta la acest concurs;
  2. Ai grijă ca în post să incluzi sigla Libris.ro, precum și link spre libris.ro pe librărie online și pe cărți online;
  3. Anunță-ne și pe noi că te-ai înscris la concurs, arată-ne postul tău pe http://www.facebook.com/libris.ro;
  4. Acum e acum 🙂 Scrie într-un post un articol cu tema „De ce citesc?” și prezintă-ne 10 motive pentru care lumea ar trebui să citească. Nu uita ca și aici să incluzi link-urile spre libris.ro pe librărie online și pe cărți online.
  5. Repetăm punctul trei ca să avem și noi o evidență și să vă putem juriza.

Ce poți să câștigi?

Locul 1: cărți la alegere în valoare de, ține-te bine, 900 lei!

Locul 2: cărți la alegere în valoare de 400 lei!

Locul 3: cărți la alegere în valoare de 200 lei!

Iar dacă nu participați mă puteți ajuta pe mine cu idei 🙂

 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *