La noi nu-i bun nimic

A venit timpul să trec aici un sentiment mai vechi de-al meu, care mă frământă aproape în fiecare zi, tot aceleaşi lucruri iarăşi şi iarăşi, o rutină absolut zilnică. Ca români, am ajuns să credem că suntem nişte ghinionişti că trăim în propria ţară, că ne-am născut aici, ne-am educat, şi poate că vom lucra aici, ei bine aşa este, a ajuns deja o scuză pentru nereuşitele noastre, dăm întotdeauna vina pe cetăţenia care este scrisă pe bulentinul nostru, unde mai este mândria de a fi român?

Acum sunt păreri şi păreri, vor venii unii şi-mi vor spune că unii ne fură iar eu spun aici că la noi se poate. Am auzit şi am avut ocazia să cunosc atât plângăcioşi cât şi pe ceilalţi, care cred că România chiar este o ţară profitabilă unde se pot afirma, iar ei susţin că ţara noastră este chiar mai bună decât altele în acest caz, nu dau nume aici, dar dacă cereţi vă voi răspunde în comentării, adică cu câteva persoane.

Acum să facem un exerciţiu de imaginaţie, ţara noastră-i cea mai proastă din toată lumea asta, la noi sunt cei mai corupţi şi la noi femeile sunt violate şi tranşate. Produsele noastre nu sunt de calitate, totate servicile noastre sunt la pământ, e corect să spui şi aşa. Dar pe mine mă irită când aud că zice cineva să mănânc ceva, să încerc ceva şi să-mi spună că nu-i românesc, auzi, e făcut în Spania şi e de calitate. Şerveţele de geamuri, la noi nu se fabrică şi nu sunt de calitate, dar dacă le cumperi de la alţii sunt bune…TRAGIC!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *