Jupiter’s Legacy, cel mai bun serial al momentului

Atunci cand drama familiala se intalneste cu genul supereroic, rezultatul este serialul Jupiter’s Legacy. Este noul serial SF made in Netflix. Inspirat din comicsurile cu acelasi nume, scrise de Mark Millar si de Frank Quietly, aceasta noutate este centrata pe o familie de supereroi.

Este vorba despre Familia Sampsons, atunci cand parintii Sheldon si Grace decid sa predea conducerea sau torta copiiilor lor pentru a proteja umanitatea. Vor aparea astfel o multimer de tensiuni in familie intre cele doua generatii, mai ales in ceea ce priveste notiunea de putere.

Josh Duhamel din Las Vegas si Leslie Bibb, Iron Man, sunt cei care ii interpreteaza pe Sheldon si Grace, parintii, numiti si The Utopian si Lady Liberty. Ben Daniels, The Crown are rolul lui Walter, fratele mai mare al lui Sheldon Aka Brainwave, in timp ce Elena Kampouris, American Odissey si Andrew Norton, It Came From Dessert, sunt Chloe si Brandon Simpson, copii.

Mike, For The People, Matt Lanter, Beverly Hills 902010, New Generation, Tenika Davis, Incorporated, Anna Akana, A Million Little Things si Tyler Mane, Halloween, fac parte si ei din casting.

Serialul seamana putin cu Invincible si cu This Is Us. Sau cu o combinatie intre cele doua. Doua genuri total diferite reunite in acelasi serial pentru un cocktail savuros si original.

Tema principala din serial ne duce cu gandul la serialul animat Amazon Prime Video, unde il urmarim pe Mark un adolescent normal in aparenta, cu un tata puternic supererou. Va primi si el puteri si incepe astfel un lung si complicat mentorat alaturi de tatal sau. Cele doua seriale au teme similare si fanii Invincible vor regasi unele similaritati cu acesta.

Dar serialul este ancorat si in realitate, datorita temelor si problemelor care pot sa se adreseze mai multor generatii si cu care spectatorii se pot identifica.

Lasă un răspuns