Intr-un fel e mai bine ca am facut doar un egal

Până acum ceva vreme cum ne întâlneam cu ungurii cum ne-o luam. Însă, anii au trecut, iar ei la fel ca şi noi, o ţărişoară relativ mică, nu mai au de unde să tot scoată la jucători, sunt excepţii, întradevăr, şi noi avem.

Aseară am făcut un 1-1 destul de muncit, am avut o bună perioadă de timp meciul în mână, dar eram mai mult ca sigur că ceva se va întâmpla până la final. Asemenea Stelei, şi echipa naţională a României reuşeşte să facă un meci bun, dar când văd că lucrurile merg o lasă baltă, se bagă cu fundul în apărare şi aşteaptă să vadă dacă sunt sau nu invincibili.

Echipele mari fac o primă repriză bună, iar în a doua dau tot posibilul să fie pe măsura primei. Dar cunoaştem cu toţii unde ne clasăm, însă uneori se poate şi mai mult. Muncim o primă repriză, creăm ocazii, însă ne lăsăm surprinşi, ba mai mult, le şi dăm şanse prin faulturi aiurea.

Sânmărtean este cu siguranţă cel mai pe val jucător al nostru. Dacă ar avea ceva ani în minus cu siguranţă era la o echipă mare din Europa. Bogdan Stancu şi Tănase ar trebui să se retragă de bunăvoie de la naţională, din punctul meu de vedere, ambii ar merita titulatura de “praştie”. Mi se pare că nu se potrivesc absolut deloc cu echipa. Tot timpul îl prefer pe Torje în primul 11, dar no, gusturile nu se discută.

Dacă îi băteam aseară pe unguri cu siguranţă jucători precum Bogdan Stancu şi Tănase erau consideraţi nişte eroi, pe când Sânmărtean a făcut cu siguranţă diferenţa în teren. Din această cauza este mai bine, pentru nişte jucători slabi şi acest rezultat mi se pare cât se poate de corect.

Nu ştiu ce trebuie să facem ca să fie bine, dar un lucru este de remarcat, nu ăştia, cei care au fost ieri pe teren sunt chiar cei care merită acest lucru. Ştefan Radu şi Săpunaru sunt doar doi jucători care puteau să se impună mai bine decât cei prezenţi.

Şi tot aici ţin să mai menţionez ceva, după ce că suntem praf, suntem plini de aroganţă, iar jucători precum Chipciu ar trebui să se simtă.

Cât să ne mai tot minţim? Ne este greu să ajungem şi la acest turneu final unde merg aproape jumătate din echipe. Asta-i realitatea.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *