Intalnire blogosferica la Petrosani

Săptămâna trecută am trecut la masa “negocierilor” dacă poate fi numită în felul acesta. Am discutat oarecum problema organizării şi am ajuns oarecum la un punct comun. Adică locaţie este, ceva rezervat este, muzică este, etc.

Însă, din mesajele pe care vi le-am trimis pe mail multora dintre voi (mă refer la cei de aici), am înţeles că vă este destul de incomod, sau mai pe şleau, prea nasol să veniţi până în Petroşani pentru un blogmeet. Acum am primit şi multe mesaje de indiferenţă, adică dacă e să vină, vin oriunde atâta timp cât treaba este în judeţ.

M-au bucurat aceste mesaje foarte mult, dar nu se merită să ignori şi părerea celorlalţi, şi cred şi eu că este ceva de mers de la Deva/Hunedoara până la Petroşani, şi doar aşa pentru o întâlnire, parcă nu rentează. Sincer, dacă s-ar face la Deva aşa ceva, aş veni cu mare plăcere (ştiu, am timp).

De asta, m-am gândit dacă ar prinde să ducem această întâlnire la un next level şi la noi. Un fel de conferinţă de blogging. Am analizat puţin situaţia şi ce să vezi, ce am putea noi să vorbim despre blogging. Adică eu unul cu experienţa sunt aproape de începutul ierarhiei, şi aşa sunt cam 60% dintre noi. Puţini sunt cei care au cu adevărat ceva de zis, şi când spun că au ceva de zis, chiar au.

Aş avea mai multe de zis la acest subiect, însă aş dori să aud în primul rând şi părerile VOASTRE legate de această întâlnire. Adică dacă aţi fi dispuşi să faceţi o deplasare la Petroşani, într-o zi de sâmbătă/duminică, pentru un eveniment aşa mai organizat puţin. Un program ceva, o prezentare. Sau să dăm totul naibii, să facem ceva în alt oraş mai accesibil şi să fie totul relax?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *