Incarcare lenta a blogului

Din câte se poate vedea, chiar şi în clipa de faţă blogul se încarcă foarte greu, cauza, inexplicabilă. Încă de ieri am observat această problemă destul de mare din păcate, de atunci parcă nu am mai avut linişte.

Am instalat atât Wp Super Cache cât şi WP Smush.it, dar din păcate nu m-au ajutat cu nimic, totul se încarcă la fel. Am dat chiar un restore la intreaga bază de date, acum blogul este ca în stadiul zilei de 26, de aceea au dispărut toate comentarile de la articolul cu concursul, care din păcate nu le mai pot recupera 🙁

Cu această ocazie, vă anunţ (şi vă rog), celor care au scris un comentariu acolo şi care au dorit să participe, să mai scrie o dată, pentru că am pierdut acele comentarii. Îmi pare foarte rău că s-a terminat aşa, şi poate mulţi dintre voi nu veţi mai participa, însă sper să nu fie aşa. Tot acum, ţin să vă anunţ că am mărit perioada de participare, adică câştigătorul se va anunta pe 5 iulie, am hotărât asta pentru că două zile au fost deja pierdute, să ştiţi că nu doresc să vă ţin mai mult în suspans, dar din păcate situaţia este mai delicată.

Deci, toţi cei care doriţi să câştigaţi un domeniu.ro pe viaţă şi hosting pe un an, mai înscrieţi-vă o dată. Rog aici, să anunţe şi cei care au scris articol pe blogul personal, pentru a fi toate în acelaşi loc. Mulţumesc mult.

 

Concurs – Pachet de blogger

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *