Hai cu blogul in romana!

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar zilele trecute s-a făcut fix un an de când am intrat “neoficial” aşa cum îmi place mie să-i spun în blogosferă. Adică am început primul meu blog, care a făcut foarte multe furori, “cum naiba să îţi pui Tzava.net numele?”.

A fost aşa mai de caterincă pe atunci, dar mai în glumă mai în serios treaba a decurs conform planului şi am ajuns pe minunatul domeniu floresculucian.com. Domeniul acesta a fost primul lucru cumpărat pe net vreodată în viaţa mea, de atunci s-au strâns multe, şi poate de asta nu aveam încredere să cumpăr un domeniu.ro ca toţi oamenii normali la cap. Am zis că e o investiţie prea mare pentru ceva de care mă voi lăsa cât de curând, şi mai ales că nu se puteau cumpăra pe un an cum este acum, s-a mai cizelat lumea ce să mai.

Iar acum, m-am gândit că prin “o extorsiune al unui degajament într-o apă” să îmi mai cumpăr un domeniu.ro şi să trecem totul pe varianta noastră, românească. Bine, fără să renunţ la domeniul actual, să fie ambele că nu cer de mâncare doar o dată pe an.

Mă uit aşa să văd ce domenii sunt libere şi foarte frumoase, dar aş vrea să nu cumpăr floresculucian.ro, poate ceva mai frumos, mai scurt vorba aia, dar ceva să mă reprezinte oarecum. Mă ajutaţi şi voi cu o idee sau două?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *