Guest posturi.

Din câte ați observat și voi, blogul meu a început să facă un fel de parteneriat ca să-i spunem așa. Mă refer aici la guest posturi. Am văzut ieri pe blogatu.ro acest articol scris de Gabriel Ursan, foarte bine detaliat și pus la punct astfel încât să îl poată înțelege toată lumea. Concluzia acestui articol este că acest tip de parteneriat este unul win-win, deci nimeni nu iese în pierdere.

Pentru a nu supăra pe nimeni atunci când trimite un articol, trebuie bine definite niște reguli de la început, adică dacă nu se încadrează în acele reguli mai bine ar face să nu trimită nimic. Iar acum pe blogul personal al lui Gabriel Ursan, am văzut articolul acesta care conține niște reguli, mă voi inspira puțin din ele dar voi mai adăuga și eu câteva.

În concluzie, dacă doriți să scrieți un guest post pe floresculucian.com trebuie să respectați regulile următoare:

  • În primul rând trebuie să mă contactezi prin intermediul paginii Contact și să-ți exprimi dorința de a realiza un guest post, după aceea eu îți voi face un cont de Contribuitor pentru a putea aranja textul în pagină după bunul plac.
  • Funcția aliniere completă trebuie activată pe întregul text.
  • Scrie corect gramatical şi foloseşte întotdeauna diacritice.
  • Nu poţi face upload de imagini sau fişiere, aşa că orice imagine sau fişier asociat articolului îmi va fi trimis pe mail.
  • Fiecare articol trebuie însoţit de cel puţin o imagine reprezentativă pe care să o putem folosi eventual şi ca featured image.
  • Orice articol trebuie să conțină minim 250 de cuvinte
  • Articolul trebuie să fie original, să aducă informații concrete cititorului, bine definit și bine pus la punct.
  • Dacă ai trimis un articol nu este sigur că acesta va fi și publicat, asta depinde foarte mult de mine, nu voi publica un articol dacă nu se ridică la un standard decent.

Acestea fiind spuse, vă astept cu guest posturi .

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *