Gossip Girl, Grey’s Anatomy… vedetele care au detestat serialele în care au jucat

Daca numerosi actori sau actrite se regasesc intr-o devarata familie in timpul filmarilor, altele in schimb, prefera sa treaca la altceva si sa nu mai auda niciodata nimic de acel serial.

Chace Crawford, Gossip Girl. Ultimele sezoane din « Gossip Girl » au ramas putin pe gatul lui Chace Crawford, daca ar fi sa dam crezare declaratiilor sale de la sfarsitul serialului. Atunci cand a fost intrebat de urmatoarele sale proiecte, acesta a spus ca va incerca sa isi caute demnitatea pe care a pierdut-o in sezonul 2 si care a disparut in intregime cand a inceput sezonul 3…

Penn Badgley, Gossip Girl. Un lucru e sigur. Serialul « Gossip Girl » nu a lasat amintiri prea placute celor care au jucat in el. Dupa Chace Crawford, Penn Badgley a aruncat si el cu noroi in serial, in timp ce isi promova noul film, spunand ca sa fii mandru este un super sentiment si este ceva nou pentru el.

Katherine Heigl, « Grey’s Anatomy ». Stim foarte bine ca acest serial nu este un lung fluviu linistit pentru o buna parte din actorii sai. Niciun personaj al serialului nu se afla la adapost, in afara de Meredith si fiecare sezon pierde un personaj sau mai multe. Katherine Heigl avea in 2008 toate sansele sa devina vedeta serialului, dar o nominalizare le premiile Emmy a schimbat totul si aceasta a declarat ca nu crede sa aiba materialul necesar pentru a face treaba buna in acest sezon si in efortul de a mentine o anumita integritate isi retrage numele de la nominalizari. Doi ani mai tarziu a parasit serialul si nu a mai revenit.

Shannen Doherty, Charmed. « Charmed » nu a fost un serial magic cu adevarat pentru actrita. In ciuda eforturilor sale de a da tot ce poate de fiecare data. Actrita a jucat aici doar 3 sezoane din 8 si am putea spune ca nu a ramas cu cele mai bune suveniruri.

Billy Ray Cyrus, Hannah Montana. Dupa finalul serialului, tatal lui Miley Cyrus a declarat ca « acest nenorocit de serial mi-a distrus familia. Si nu as ezita nicio secunda daca as putea sa bat din palme pentru a avea o familie fericita, normala si sanatoasa ».

Charlie Sheen, « Two and a Half Men ». Conflictul pe care l-a avut Charlie Sheen cu Chuck Loree in 2011 a provocat o adevarata catastrofa. Cei doi nu se mai suportau si Charlie a fost inlocuit cu Ashton Kutcher.

Chevy Chase, « Community ». La fel ca si in cazul lui Charlie Sheen, plecarea sa nu a fost cea mai usoara. A inceput sa aiba conflicte cu Dan Harmon creatorul si sa inceapa sa refuze sa joace in unele scene.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?