Generatorul de nervi, Flappy Bird

Flappy Bird este un joc apărut anul trecut în luna mai, însă, abia luna trecută a ajuns să fie foarte cunoscut şi jucat de către utilizatorii de Android şi iOS. Pot spune că este un viral, chiar recent am vorbit despre efectul oricărui viral apărut pe internet, dacă nu aţi citit articolul vă recomand să o faceţi acum. Aşa că, acest joc este un viral şi va avea soarta unui viral.

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să scriu despre acest joculeţ şi aici pe blog, însă cazul acesta m-a impresionat cu adevărat. Este vorba de un adolescent de 17 ani care şi-a înjunghiat fratele mai mic doar pentru că a avut un scor mai mare la Flappy Bird, aceştia fiind în competiţie directă. Acest lucru spune totul despre generatorul de nervi. Am văzut multe persoane care se enervează după câteva minute petrecute în Flappy Bird, mi se pare ceva normal până la urmă, întotdeauna ai impresia că ai pierdut într-un mod mult prea uşor, dar să ajungi aşa departe probabil intervine şi un oarecare nivel de cretinism.

Trecând peste, pe mine doar azi m-a prins sindromul. Adică nu m-a interesat să-l încerc, însă azi, după o zi petrecută la şcoală am văzut că este cu adevărat popular, aşa că, l-am încercat. Pot spune că-i un joc foarte frustrant, mai ales pentru mine, îmi venea să arunc cu telefonul pe jos când vedeam că nu treceam de 3 sau 4 (dar evident că nu pot face un asemenea lucru). Chiar nu ştiu ce te poate fascina aşa de mult la un joc pixelat, fără o poveste în spate dar şi cu un gameplay atât de simplist.

Acum am ajuns la 19, este un scor extrem de mic în comparaţie cu persoanele care au început să se joace de ceva timp, promit că vin cu câte un update aici atunci când îmi depăşesc actualul record. (Update: 24, 58, 110)

Un lucru m-a uimit, dezvoltatorul jocului a decis să elimine atât din Apple Store cât şi din Google Play acest fenomen, nu sunt încă foarte multe explicaţii, probabil nu a mai dorit să audă de cazuri ca cele de mai sus, alt motiv mai relevant nici că pot să găsesc, mai ales că a reuşit să facă 50.000 de dolari doar din publicitate.

Totuşi, ca să pun puţină sare pe rană, dacă nu aveţi încă instalat jocul puteţi să-l descărcaţi tot gratuit de pe diferitele site-uri de piraterie.

Update: O parodie foarte tare cu acest joc!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *