Fusta de piele – 7 idei de ținute care să te inspire

Se pare că pielea este un material foarte în vogă pentru sezonul toamnă –iarnă 2016-2017. Şi dacă te-ai plictisit de pantalonii din piele trebuie să ştii că ai o alternativă la îndemână. Este vorba despre fusta de piele. Iată câteva idei care să te inspire pentru a compune cele mai frumoase ţinute.

Fusta de piele plus poncho. Dacă preferi fusta de piele în versiune mai boemă, iată ţinuta ideală. Alături de un poncho cu motive aztece şi de o pălărie, îşi pierde din latura sa rock. Topul negru poate completa de minune ţinuta.

Fusta de piele plus un palton oversize. Fusta de piele poate să fie foarte şic şi seventies purtată alături de o bluză navy şi de un palton oversize în nuanţe de albastru. Completează ţinuta cu un fes şi botine şi vei obţine un look simplu dar eficient.

Fusta de piele plus cizme peste genunchi. Dacă vrei un look mai sexy poartă fusta din piele la un pulover cu găurele şi la cizme peste genunchi. O alură senzuală şi foarte trendy.

Fusta de piele lungă şi plisată în stil retro, fusta de piele arată minunat şi la un look mai retro. Poart-o la un pulover verde cu o curea pentru a-ţi sublinia talia şi la un palton imaculat pentru a obţine cea mai frumoasă ţinută pentru iarnă.

Fusta din piele într-un total look negru. Un pulover negru şi bocancii din piele pot completa de minune fusta din piele pentru un minunat look rock.

Fusta din piele plus cămaşă. O fustă de piele în nuanţe pastelate precum rozul bonbon arată minunat alături de o cămaşă neagră. Un look ideal pentru muncă.

Fusta din piele plus bascheţi. Cum bascheţii se pot purta mai nou chiar cu orice, poţi miza pe o ţinută compusă din bascheţi, fustă de piele şi cămaşă.

Fusta din piele plus un pulover tricotat. Vei obţine o ţinută şic şi foarte confortabilă.

Care este preferata ta?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?