Fuga dupa brand

Ajung de foarte multe ori la concluzia că oamenii au un creier echivalent cu găina … Există undeva o judecată tare proastă care conduce spre o prostie şi mai mare, de când şi până când ne batem pe anumite produse? Nu-mi vine să cred că scriu despre aşa ceva, dar acum mi s-a întâmplat ceva ce am ocazia să întâlnesc frecvent. Un coleg care are un Iphone 4 se lăuda că merge super bine, rulează şi aşa mai departe, la convorbire mai vine unu care zice, “Păi normal, doar e Apple”, deja când aud cuvinte de acest tip îmi vine să leşin complet, ce treabă are dacă e Apple sau nu? Până la urmă poate să fie şi Motorola, dacă telefonul rulează perfect, ce treabă are?

Aşa e faza şi cu echipele de fotbal, a bătut Barcelona tot, a luat Champions League şi ce a mai luat, Messi a luat Balonul de Aur şi tot aşa, toată prostimea “iubeşte” echipa din Barcelona. Nimic anormal, dar dacă ar fi să câştige Borussia Dortmund această cupă, toată lumea tine cu Dortmund, “Bă, vezi că a luat Dortmund campionatu`! Păi normal că la luat, doar e Dortmund”.

Dar să revenim la produsele noastre, am avut ocazia să testez o tabletă iPad mini şi un Nexus 7, am făcut comparaţie între cele două şi parcă nu mi-a venit să cred. Uitaţi o simplă comparaţie:
Nexus 7: diagonală 7″, rezoluţie 1280×800 HD, memorie flash 16 GB, procesor Quad-core 1.2 GHz-preţ 1.059 lei
iPad mini: diagonală 7.9″, rezoluţie 1024 x 768, memorie flash 16 GB, procesor Dual Core A5-preţ 1.569 lei

După acest aspect, ce alegeţi, un Nexus 7 sau iPad mini? “iPad, doar e Apple…”

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *