FRF si banii pe degeaba

Când scriam ieri rândurile despre Rareş mi-a sărit imediat în gând ştirea aceea în care s-a anunţat cât va primi Mircea Sandu pentru noua funcţie pe care o va ocupa în cadrul FRF, mai exact preşedinte onorific.

Ce presupune să fi preşedinte onorific? Păi din câte am înţeles eu se pare că va avea atribuţia de a nu face nimic, a fi preşedinte onorific înseamnă să primeşti un titlu pentru tot ceea ce ai făcut de-a lungul timului într-o anumită funcţie, la Mircea Sandu fiind vorba de preşedinte al FRF. Nu sunt în măsură să spun ceea ce a făcut şi ce nu, dar vă las pe voi să trageţi toate concluziile din această privinţă.

Nu este nimic rău până acum, a fost foarte mult timp preşedinte, a câştigat multe campanii, dar un singur lucru este deranjant, şi nu cred că doar pentru mine. Acesta, cu noul său statut de preşedinte onorific va avea o rentă lunară de 6.250 euro (75.000 de euro pe an), asta înseamnă că va primi puţin mai mult ca atunci când era preşedinte cu drepturi depline, pe lângă, va avea o secretară, o maşină de serviciu la care nu va plăti combustibil indiferent de câţi km face, administrarea etajului doi într-o clădire a FRF-ului, mai exact se poate muta acolo, face ce vrea el, deplasarea la toate meciurile naţionalei cu cazare la hotel de 5 stele, dar nu în ultimul rând, decontarea oricărei intervenţii chirurgicale făcute în străinătate, cu siguranţă nu vor fi puţine, cu toţii ştim că Mircea Sandu a reuşit să treacă peste cancer.

Şi aici doream să ajung. mai repet încă o dată, Mircea Sandu a reuşit să treacă peste cancer. Păi normal că a reuşit, atâta timp cât ai banii de partea ta poţi face aproape orice, acum nu mai puteţi veni să spuneţi că banii nu aduc sănătatea, uite, în unele cazuri chiar o aduce. Asta mă deranjează cel mai mult, în loc să se bucure de viaţa pe care o are acum, să stea cu nepoţii mai mult timp (nici nu ştiu dacă are), se uită în continuare după bani, etc. Sunt sigur că aceste privilegii nu au venit ele de capul lor în contul fostului preşedinte FRF.

Acum vine întrebarea mea, cum poate Mircea Sandu să mai trăiască când ştie foarte bine că există astfel de cazuri? Nu concep lucrul ăsta, unii se chinuie să salveze viaţa unui copil nevinovat, iar viaţa unui hoţ este salvată de către o funcţie onorifică.

Trecând peste, această rentă vine din partea FRF, sunt totuşi curios de un lucru, aşa de bine o duce fotbalul nostru încât îşi permit să plătească asemenea lucruri pentru statul degeaba?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *