Florescu Lucian e hunedorean.

Pentru că mă aflu și eu pierdut pe undeva prin județul Hunedoara, mai exact prin municipiul Petroșani m-am gândit să fac un articol sau mai multe și despre zona din care fac parte. Chiar dacă nu sunt foarte multe obiective turistice prin orașul meu mă gândesc că poate există și oameni curioși care ar dori să vadă dacă gropile din asfalt seamănă puțin cu gropile lor, sau dacă apele sunt pline de gunoaie ca la ei sau alte chestii turistice care sunt totuși frumoase prin zonă. Mă gândesc să fac un articol undeva la o săptămână sau două ceva gen cum face și Pato cu orașul Brăila.

Acum să nu aberez prea mult vreau să trec direct la subiect, ce ați dori să scriu în aceste articole și ce ați dori să vedeți mai exact în ele. Eu pot vorbi de la faptul că sunt multe străzi fără canalizare și cu gropi din pas în pas dar pot spune și părțile mai frumoase care chiar sunt frumoase, evident mai puține la număr dar sunt și ele, acum depinde și de voi ce vreți să aflați despre această zonă a cărbunelui.

Deci dacă vreți să aflați mai multe despre zona mea vă stau la dispoziție, tot ceea ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu cu ce doriți mai exact să știți iar eu le voi lua în considerare și le voi pune în practică cât mai repede posibil 🙂

23 Comments

 1. Răspunde

  O iniatiativa buna. Ai putea sa ne dai niste motive care ne`ar face pe noi sa vizitam orasul tau.

 2. Răspunde

  O idee faina. Eu sincer sunt interesat, mai ales ca judetul Hunedoara stiu ca e foarte frumos.

 3. Răspunde

  Din ce ai descris, seamna foarte mult cu locul unde locuiesc eu :))

 4. Răspunde

  Scrie despre locuri frumoase din zona ta, locuri pe care le-ai vizitat (daca ai si fotografii e si mai bine) scrie despre locuri care merita vizitate … cu alte cuvinte promoveaza zona in care locuiesti pentru ca nu te costa nimic si ai si subiecte pentru articole pe blog. ,

 5. Răspunde

  Fotografiaza stradute, cladiri interesante, deosebite, cafenele, mergi la evenimente, in parcuri, in toate punctele de interes turistic ale orasului. Eu asta am facut in Bucuresti: am fost prin centrul vechi, la Gradina Botanica, la Muzeul Satului, m-am plimbat pe la Universitate, Arena Nationala, zona Izvor, Gismigiu, IOR, cu busul turistic…cam tot ce se putea.

 6. Răspunde

  Multumesc ca m-ai precizat, si ma bucur ca inspir si pe altii… abordeaza cum crezi ca iti place tie, fiindca altfel te plictisesti si renunti la proiect! Asta ar fi sfatul meu, sa-ti placa tie mai intai!

  • Răspunde

   Singura problema este ca zona mea nu are atata de aratat cum are Braila.

   • Răspunde

    Sincer nu cred… nici Braila nu-i un oras prea mare! in comparatie cu ce poate arata Bucuresti, Cluj, Sibiu… dar se gaseste.

    • Răspunde

     Asta asa e, voi incerca cat mai mult posibil sa scot la iveala partile frumoase care le ofera Valea…

     • chiar si o intrare intr-o mine pare interesanta, fiindca poate tu esti obisnuit cu asa ceva insa frate eu n-am vazut in viata mea!

     • Nu am intrat nici eu intr-o mina sa vad cum e, dar am neamuri multe care lucreaza in domeniu si am vazut poze, cu siguranta va aparea asa ceva.

     • Aveam in plan asa ceva, dar vad ca sunt si doritori:) iar cu idei poti sari oricand.

     • poti da o fuga la targu jiu, ca parca e aproape sa faci fotografii cu operele marelui Brancusi!

     • Am dat de mai multe ori fuga pe acolo si am reusit sa fac si poze, dar uite ca totusi am despre ce sa vorbesc 🙂

 7. Răspunde

  Mai întâi, bună seara. Sunt un bălgrădean ce cunoaşte Petroşaniul atât dinainte de… când era un prosper oraş minier, cât şi după… când Miron Cozma împărţea dreptatea în zonă. Sunt curios dacă minerul din bronz mai “trăieşte” în parcul din faţa casei de cultură şi dacă sala de sport a Institutului de Mine mai este sală de sport sau a devenit discotecă ?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *