Florescu Lucian e hunedorean.

Pentru că mă aflu și eu pierdut pe undeva prin județul Hunedoara, mai exact prin municipiul Petroșani m-am gândit să fac un articol sau mai multe și despre zona din care fac parte. Chiar dacă nu sunt foarte multe obiective turistice prin orașul meu mă gândesc că poate există și oameni curioși care ar dori să vadă dacă gropile din asfalt seamănă puțin cu gropile lor, sau dacă apele sunt pline de gunoaie ca la ei sau alte chestii turistice care sunt totuși frumoase prin zonă. Mă gândesc să fac un articol undeva la o săptămână sau două ceva gen cum face și Pato cu orașul Brăila.

Acum să nu aberez prea mult vreau să trec direct la subiect, ce ați dori să scriu în aceste articole și ce ați dori să vedeți mai exact în ele. Eu pot vorbi de la faptul că sunt multe străzi fără canalizare și cu gropi din pas în pas dar pot spune și părțile mai frumoase care chiar sunt frumoase, evident mai puține la număr dar sunt și ele, acum depinde și de voi ce vreți să aflați despre această zonă a cărbunelui.

Deci dacă vreți să aflați mai multe despre zona mea vă stau la dispoziție, tot ceea ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu cu ce doriți mai exact să știți iar eu le voi lua în considerare și le voi pune în practică cât mai repede posibil 🙂

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *