Fara internet

Din pacate va trebui sa iau o scurta pauza de blogging pana miercuri cel tarziu, sper totusi ca marti sa se rezolve, toata problema este pentru ca tocmai am schimbat operatorul de internet, de aceea scriu acest articol de pe telefon si nu pot sa mai pun si diacritice, as putea dar este foarte complicat si prefer sa nu ma enervez.

E cam urata toata treaba asta, noroc totusi ca mai am cam 250 Mb trafic si ma mai pot conecta din cand in cand, dar niciodata un anumit trafic nu poate fi indeajuns pentru ati face activitatile normale. Imi pare foarte rau ca nu voi putea veni cu articole in perioada asta, totusi poate va mai aparea unul de pe telefon, dar nu-mi place sa-l public fara diacritice. Urat este defapt sa ramai fara internet in perioada asta, nu e nimic mai bun de facut, parca nu mai am acces la nimic, nu mai pot urmarii youtube-ul si blogurile, imediat se consuma tot traficul, raman deocamdata doar la putin facebook, twitter si vorbit pe mess, mai intru uneori sa verific daca au mai aparut comentarii noi pe blog.

Lansez ceva pentru voi, daca doriti sa postati un guest post aici acum este timpul potrivit sa o faceti, daca doriti va rog sa ma contactati iar eu va voi face un cont de contribuitor.

Toate cele bune!

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *