Fara internet

Din pacate va trebui sa iau o scurta pauza de blogging pana miercuri cel tarziu, sper totusi ca marti sa se rezolve, toata problema este pentru ca tocmai am schimbat operatorul de internet, de aceea scriu acest articol de pe telefon si nu pot sa mai pun si diacritice, as putea dar este foarte complicat si prefer sa nu ma enervez.

E cam urata toata treaba asta, noroc totusi ca mai am cam 250 Mb trafic si ma mai pot conecta din cand in cand, dar niciodata un anumit trafic nu poate fi indeajuns pentru ati face activitatile normale. Imi pare foarte rau ca nu voi putea veni cu articole in perioada asta, totusi poate va mai aparea unul de pe telefon, dar nu-mi place sa-l public fara diacritice. Urat este defapt sa ramai fara internet in perioada asta, nu e nimic mai bun de facut, parca nu mai am acces la nimic, nu mai pot urmarii youtube-ul si blogurile, imediat se consuma tot traficul, raman deocamdata doar la putin facebook, twitter si vorbit pe mess, mai intru uneori sa verific daca au mai aparut comentarii noi pe blog.

Lansez ceva pentru voi, daca doriti sa postati un guest post aici acum este timpul potrivit sa o faceti, daca doriti va rog sa ma contactati iar eu va voi face un cont de contribuitor.

Toate cele bune!

17 Comments

 1. Răspunde

  Ei, nu te necaji si tu acum, timpul zboara atat de repede si nici nu o sa-ti dai seama cand s-a si facut miercuri. Las’ ca si o pauza de net e buna… Uite, eu saptamana asta pana vineri nu am scris nimic pe blog pentru ca efectiv nu am fost in stare(epuizare de la munca). Crezi ca s-a scufundat planeta pentru atata lucru? 😛

 2. Răspunde

  E cel mai urat atunci cand nu iti merge netul.Cum ai spus si tu, parca nu ai acces la nimic.E bine ca totusi mai ai ceva Mb, nu esti chiar zero informat.Pe de alta parte, e o buna oportunitate sa faci si alte lucruri 😀

 3. Răspunde

  Fara net pentru bloggeri e ca fara tigari pentru fumatori sau fara alcool pentru alcoolici. Stiu prin ce treci, ca am fost si eu intr-o situatie similara, insa am avut noroc ca am net la munca.

  De la ce furnizor de net la ce furnizor de net treci?

 4. Răspunde

  In timpul asta poti face alte activitati care nu sunt legate de calculator. Mai trebuie din cand in cand si o pauza (fie ea intentionata sau nu).

 5. Răspunde

  din cand in cand e bine si fara internet sa nu ni se urce la cap :))

 6. Răspunde

  lasa ca upc-ul au investit mult in ultima vreme, daca iti bagi fibra de la ei, e ok 😀

 7. Răspunde

  Vrei sa iti trimit eu niste trafic prin posta? ca am nelimitat (frog) si nu am pe ce telefon sa ii folosesc.

 8. Răspunde

  Eu as inebuni sa nu am internet… Cu toate ca, de multe ori nu stau pe el, doar sa vad X-ul ala la conexiunea de internet ca ma imbolnavesc instant.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *