Fara continut la gramada

V-am mai împărtășit eu de câteva ori părerea mea despre advertoriale, excesul de advertoriale, advertoriale zilnice, advertoriale programate, advertoriale, advertoriale, advertoriale. După ce am scris articolul prin care am anunțat că am renuntit la această treabă definitiv am început să primesc încontinuu oferte, chiar nu mai doresc să scriu nimic pe bani. Bine, e greșit ce am spus, fac recenzii la cărți din cărți primite cadou de la Libris, fac review-uri la tot felul de chestii, acestea fiind primite de la evoMAG, da, acest tip de “parteneriat” îl prefer pentru că așa ofer un conținut destul de bun și informator (zic eu).

Articolele astea plătite au devenit 0 pentru mine, nu mai doresc să promovez pe nimeni pe blogul meu pentru bani, o pot face și fără, iar asta doar dacă chiar merită promovat respectivul serviciu, dacă nu de ce să fac reclamă falsă? Toate advertorialele după părerea mea sunt false, pentru că toate sunt făcute la grămadă și de aici rezultă și calitatea foarte bună a acestora. Primesc de multe ori mesaje care au fost trimise la câte 30 de bloggeri deodată…

Blog (pentru mine) = un mod de a socializa, un mod de divertisment, acumulare de informație și expediere de informație, cunoașterea de persoane noi, aruncarea unei dezbateri pe baza unor anumite lucruri. Un loc frumos, un colțisor din imensul online unde doresc să fie ordine și să fie diferit de restul, un loc unde banii nu pot să schimbe nimic, un loc unde nu trebuie să ajungă toate prostiile existente.

 …Blogul pentru mine nu mai reprezintă o afacere…
 
 

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *