Experienta in blogosfera

Pato este curios cum mă influențează experiența (educație, joburi) în activitatea blogosferică. Aveam și eu în gând să public un articol pe tema aceasta, doar că nu în momentul de față, poate peste 3-4 ani, dar dacă tot mi s-a oferit această leapșă am zis să răspund și eu.

Este puțin anormal să spun că la vârsta mea am o anumită experiență într-un anumit domeniu sau o mare experiență de viață dobândită în cei 16 ani de existență. Ca să am un plan de pornire  mă voi referi prima dată la jobul meu, ce am învățat din el și ce concluzii am tras pe urma acestuia, aș fi spus totuși dacă chiar aveam un job până acum, deci pe acest plan experiența mea este egală cu 0, voi încerca să găsesc ceva care să aducă o sursă de venit, fie ea cât de mică, când mi se va oferi această oportunitate cu siguranță nu o voi rata.

Ca și studii, nici aici nu mă pot lăuda prea mult, sunt în clasa a X-a la profil real, școala generală terminată, laudele pot fi după ce vor sosi rezultatele de la bacalaureat, până atunci totuși mai e mult de muncă. Singura chestie care îmi este utilă venită de la școală este limba română, pentru că știu cât de cât să mă exprim corect, să fac pe cineva să înțeleagă anumite lucruri și să am o gramatică cât de cât bună, mai greșesc și eu dar nu sunt la ordinea zilei aceste probleme.

Deci experiența mea de până acum, ca studii și joburi este foarte mică, totuși am o experiență de viață. Aici nu mă refer neapărat la trăirile mele, am în față multe exemple, cunoscute sau mai puțin cunoscute, pozitive sau negative, după ele de obicei încerc să mă ghidez și eu, după oamenii care au realizat ceva și care cu adevărat sunt niște exemple pentru mine.

Singura mea realizare cu care mă mândresc este că am învățat multe din trecutul meu și că am reușit să fac mari schimbări, probabil dacă la momentul potrivit, persoanele potrivite nu încercau să facă o schimbare asupra mea acum eram altcineva…

În concluzie, experiența mea nu prea mă ajută în blogosferă momentan, consider că experiența mea abia acum este în formare și în maturizare, experiența mea crește odată cu fiecare articol nou pe blog, iar de fiecare dată când scriu ceva nou mă simt mult mai sigur pe mine, văd diferențe foarte mari de când am scris primul articol, nu mă refer la conținutul acestuia, mă rezum doar la mine, la cum simt acum când scriu un nou articol, am o altă siguranță 🙂

 Nu știu la cine să dau mai departe această leapșă, poate să o preia cine dorește și a citit acest articol, totuși aș fi bucuros dacă ați lăsa un rapsuns aici la întrebarea: “Cum te influențează experiența (educație, joburi) în activitatea blogosferică?”

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *