Esti remarcabil?

Ieri luni, o zi ca oricare alta, exceptând bineînțeles cele cuprinse între vineri și duminică 🙂 De la un timp, asta de când a reînceput școala scriu articolele pentru ziua următoare, nu pentru a fi mai în față sau ceva, dar deobicei am timp să scriu după ora 21 și e mult mai comod așa, nu știu cine ar putea intra după ora 21 să mai citească ce am aberat eu pe aici, așa că îmi programez articolele pentru următoarea zi la ora 13, cum spuneam asta se întâmplă doar în timpul săptămânii, în weekend sau vacanță postez oricând.

Acum să nu vă mai plictisesc cu metodele mele de a posta să trecem direct la subiect, ca în orice zi de școală, intru de foarte multe ori în contact cu mai multe persoane, de la diferite grade de educație, inteligență sau pur și simplu după bunul simț (care de multe ori lipsește cu desăvârșire). Așa că am lansat o întrebare către câțiva colegi, pe moment mi-a venit, nu aveam o idee de articol sau ceva asemănător, era ceva de genul “Bă, tu ce ai făcut remarcabil în viața ta?”.

Răspuns înapoi ce să primesc, nimic normal, poate un râset că doar na, să râdem de propira noastră prostie. Adică ce realizare pot să am eu la 16 ani așa remarcabil?(ăsta-i răspuns deștept) Acum sincer nici eu nu știu exact ce realizări ar trebui să ai și ce nu, dar nu ai făcut nimic remarcabil, nu ai rezultate foarte bune la școală, nu ai un hobby pe care să te axezi foarte mult, chiar nimic, oare pentru ce să mai trăiești. Pe bune acum, la ce ar trebui să mai trăiești, acum să vă arunc puțin înapoi, la boala despre care spuneam, probabil intervine și ea, dar nu probabil este foarte sigur.

 Voi ce realizări credeți că ar trebui să aibe un adolescent la 16 ani?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *