Emailul perfect

De când mă știu am folosit o adresă de mail de la Yahoo, prima dată când am intrat la un calculator cineva mi-a făcut un super id de șmecher (sunt_tareinparcare se numea, mă super reprezenta la vremea aceea), atunci a fost primul contact cu Yahoo, ulterior am aflat că acest id are asociată și o adresa de mail care este defapt id-ul plus încă ceva cu @. Din câte am citit, am citit destule în domeniul acesta, nimeni nu prea oferă încredere acestei firme, mulți aleg serviciille de la Gmail sau mai știu eu care sunt. Am încercat și eu Gmail doar că nu prea mă obișnuiesc cu el, nu îmi pot găsi un nume bun să-l pun acolo, tot ce ține de Florescu Lucian e ocupat, nu știu cum se face dar orice combinație ar fi e ocupată, nici nu știam că sunt așa mulți cu numele ăsta :))

Nu aș vrea să renunț la mailul meu actual, toată lumea mă cunoaște după el, am majoritatea conturilor pe acest mail, aceste lucruri se pot remedia în timp, să îmi schimb fiecare cont pe noul mail, dar pot redirecționa și mailurile spre o nouă adresă. În fine, aș vrea să aflu și părerea voastră despre acest domeniu, ce firmă alegeți pentru a vă găzdui adresa de mail, dacă optați pentru ceva gratuit sau dacă alegeți ceva mai personalizat pentru care ați plătit mai mult. Spre exemplu, am mailul făcut pe acest host, [email protected], despre această modalitate ce părere aveți, mulți spun că lasă în spate o senzație de profesionalism, sincer când mi-am cumpărat domeniul acesta a fost primul lucru, să-mi fac o adresă de mail personalizată pentru că îmi plăcea cum sună.

Voi ce alegeți?

23 Comments

 1. Răspunde

  Eu folosesc un mail yahoo pentru facultate si evident pentru ID. Dar un mail personal il tin pe gmail.

 2. Răspunde

  Asa mi se intampla si mie, doar ca, cu id-ul de messenger.E cam cum l-ai avut tu si nu ma indur sa mi-l schimb.Am atatea conturi, parola, o groaza de prieteni etc.

 3. Răspunde

  Cel mai bine ma inteleg cu yahoo-ul. Am cont si pe gmail, dar nu il folosesc. Din pacate am facut o miscare gresita si am sters toti prietenii din lista de mess. Asa ca nu prea mai are farmec sa intru pe acolo… Dar prefer orice alta forma de comunicare mailului.

  • Mircea

   Răspunde

   incearca mess trillian s-ar putea sa-ti placa…nu depinde de un anumit email ultima versiune profi.in romana sau engleza este super

 4. Răspunde

  Am 3 id-uri. Unul de Yahoo, unul de Gmail si unul de E-UVT (mail de la faculta). Stau pe skype cu cel de Gmail, si daca as putea l-as folosi si la Yahoo. Am patit de multe ori ca serviciul Yahoo sa imi trimita mail-uri in spam sau de multe ori nici nu le trimitea sau imi dadea o eroare ciudata.

  Tot timpul voi prefera Gmail.

 5. Răspunde

  Folosesc gmail-ul destul de des, dar yahoo e de baza. Sunt obisnuit cu el, am tot ce trebuie acolo… Oricum, cel de gmail il poti folosi si ca sa te loghezi pe youtube si asta ii da o importanta si mai mare.

 6. Răspunde

  yahoo si gmail am, dar si un mail facut pentru site-uri..
  cel de la gmail imi place mai mult, mai ales ca-l folosesc in thunderbird…

 7. Răspunde

  cam toti au avut primul contact cu yahoo-mail…intre timp am trecut cu toti pe gmail :))

 8. Răspunde

  Eu dupa ce am avut probleme cu yahoo din cauza spamului am trecut pe gmail .

 9. Răspunde

  yahoo, gmail, outlook am conturi pe fiecare 🙂 si fiecare are parti bune sau mai putin bune.

  • Răspunde

   Outlook nu am incercat niciodata, dar o perioada am folosit hotmail, dar nu mi se pare prea stralucit.

 10. Răspunde

  eu am renuntat la yahoo de mult. fac eforturi sa renunt si la mess. am trecut pe gmail de 5 ani

 11. Răspunde

  gmail mi se pare peste restul…. dar de pe yahoo sunt inregistrat pe majoritatea site’urilor…

 12. Răspunde

  Gmail, pentru ca mi se pare cel mai ok si sigur serviciu gratuit. Am testat yahoo, insa ca multi altii am avut probleme, iar acum, nu ma pot desparti de gmail, nici chiar pentru [email protected] pentru ca stiu ca cei de la Google au investit milioane de dolari pentru a ne oferi calitate.

  • Mircea

   Răspunde

   gmail este atat de o.k. incat mi-a fost spart si nu am parole simple! Deocamdata folosesc mail.com si sunt super multumit! gmail desi se crede cel mai….nu este sigur,yahoo este lent,hotmail era bun pana cand s-au trezit sa-l modifice mai sunt cateva care desi sunt considerate slabe,sunt mult mai bune……pomul laudat….traista…..!!!

 13. Răspunde

  foloseste emailul de la host vorba ta da dovada de profesionalism , eu in general folosesc yahoo are interfata aceea usor accesibila dar am si gmail care il folosesc pentru bussines

 14. Răspunde

  Nu prea sunt pe ymail de cand am inceput cu blogul, am inceput cu gmail. E foarte practic si imi place mai mult 😀 Plus ca, am toate conturile pe el. Daca s-ar intampla ceva cu el, cred ca nu as mai iesi din casa 1 saptamana.

  • Mircea

   Răspunde

   intotdeauna fa-ti unul sau doau conturi de rezerva in care arhiveaza tot ce este important! [eu folosesc unul dar am trei] Eu perfer mail.com sau gmx.com lucrul german,este lucru german! incearca unul si spune-mi parerea ta

 15. Ortodontul

  Răspunde

  Am avut adresa hotmail,yahoo,gmail .hotmail nu ofera siguranta,yahoo este lent , [nu poate trimite/primi fisiere decat un nr redus,la fel si gmail]iar gmail este mai o.k. dar nu poate sa importe adrese decat tot de la un gmail. Eu unul sunt f.multumit de mail.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *