Drumul spre calificare

Azi e joi, deci…joacă Steaua:). Asta se aude prin toată România, bucurie, fericire și speranță bineînțeles, speranța că Steaua, o echipă de-a noastră, românească și de tradiție să învingă campioana Europei, echipa care vine din țara inițiatoare a fotbalului, echipa care a reușit să facă mari performanțe în liga engleză, această echipă este Chelsea. Echipa care a reușit să bată o echipă puternică în finala Champions League chiar la ei acasă, au putere, au jucători și au valoare, pot face ca mingea să rămână doar la ei, dar, echipă lui Reghe a demonstrat că la asemenea meciuri trebuie mare seriozitate și  muncă, dacă aceste lucruri se îmbină cu siguranță vom avea un meci istoric.

Nu sunt stelist, nu sunt nici dinamovist, sunt român acum, trebuie să susținem echipa noastră, să demonstrăm lumii, că noi putem să facem și lucruri remarcabile, nu numai să fim etichetați din cauza acelora pe care îi știm noi bine, ăia mai bronzați puțin. Până acum nu am crezut că Steaua poate face mare lucru, dar m-am înșelat, mi-au demonstrat la Ajax că pot face performanță, dar tot nu a fost îndeajuns, după meciul cu Chelsea am înțeles că acești jucători doresc cu adevărat să facă performanță, nu doar să vorbească. Aștept cu nerăbdare acest meci, să văd dacă ne putem ridica la nivelul așteptărilor și dacă putem lupta de la egal la egal cu regina Europei.

Voi ce credeți că se va întâmpla? Un pronostic? Eu cred și sper că meciul se va termina 1-1!

Vă aștept părerile, linia rămâne liberă atât înainte de meci, cât și după cu reacții și comentarii:) Eu mă rog ca după acest meci, Becali să mai facă o donație la Muntele Athos.

UPDATE: Ce parere v-a lasat meciul?

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *