Dragostea apare destul de rar în fotografiile mele

Cine îmi mai frecventează blogul a observat, cu siguranţă chiar, că în partea din dreapta am prezentate în permanenţă ultimele mele fotografii urcate pe Instagram, aplicaţia mea preferată de pe telefon.


Instagramul a reuşit să-mi schimbe oarecum viziunea despre fotografie, nu de altceva, dar acum câţiva ani uram cu desăvârşire să fac o fotografie, dar acum, când timpul a mai trecut şi aplicaţia asta mi-a intrat la suflet am început să fotografiez tot mai mult.

Fac poze zilnic, oriunde merg, însă nu orice realizare ajunge acolo, ci înainte de a trece de filtrele aplicaţiei, trebuie să treacă oarecum şi de filtrele mele personale.

Revenind la titlu, mi se pare foarte greu să fotografiezi oameni, dar nu doar oameni, lucrurile în general care simbolizează dragostea, iubirea şi toate lucrurile acestea mai siropoase, pur şi simplu nu merge, dar cu siguranţă mi-ar prinde bine un ajutor din acest punct de vedere.

Îmi place să mă dezvolt continuu, iar fotografia, prin intermediul acestei aplicaţii a început să facă parte din viaţa mea. Fotografia nu este neapărat ceva ce se învaţă, oarecum se simte şi se trăieşte, dar fără puţine abilităţi teoretice nu cred că poţi ajunge prea departe. Deci o tabăra în care pot exersa ar fi perfect, nu?

Această postare este înscrisă în concursul Operațiunea TFB12 – un eveniment organizat de Foto Union și Pensiunea Doi Căpitani

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *