Don’t Judge too Quickly #3

Al treilea articol din categoria “Nu judeca prea repede” se va axa doar pe fotbal, asta pentru că în ultimele două zile am avut prea multe surprize într-un asemenea domeniu avansat.

1. Ludogorets – Steaua. 100% câştigăm la loviturile de departajare, Moţi dă-l în mă-sa că e fundaş, n-are el sânge de portar. Este ca şi cum ar sta în spatele porţii, iar săraca plasă ar sta cu frică să nu fie găurită de către şutul lui Pîrvulescu.

Acum ce să mai zic, nu ştiu, dar parcă a fost ironia sorţii. Cum să-l pui frate pe Râpă să aibă ultimul cuvânt? Adică numele spune tot.

Tot aici ţin să-l felicit pe Moţi. A reuşit să se motiveze din toate huiduielile pe care le-a primit în ultima perioadă. Rădeau steliştii de Dinamo, dar măcar Moţi s-a pregătit cu ei de Champions League.

2. Dinamo Zagreb – Petrolul. Am făcut o surpriză foarte recent, sigur facem un rezultat mare-n retur. Da, doar că nu în returul ăsta.

3. Astra – Lyon. Băi frate, în tur a fost bulan maxim, în retur se bagă Lyon peste ei.

Minutul `23, 0-1 pentru Lyon. Pfff, o să fie scor mare, săracii giurgiuveni.

Ce fratee? S-a calificat Astra?

1 Comments

  1. Bezos

    Răspunde

    După Interstellar, Christopher Nolan va regiza o dramă de război

    Noul proiect al lui Christopher Nolan a fost anunţat în urmă cu trei luni, însă detaliile despre accesta au fost atunci omise. Iată însă că site-ul 123movies watch online free a dezvăluit că cineastul, alături de fratele şi colaboratorul său, Johathan Nolan, se află în cautarea unor locaţii de filmare în Dunkirk, Franţa, fapt ce a oferit informaţii şi despre subiectul filmului.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *