Am donat sange!

Şi am făcut asta pentru prima dată în viaţa mea. Impresii? După ce voi putea din nou să donez, voi dona.

Totul este cât se poate de rapid, acum că prima dată treburile merg puţin mai greu este o altă abordare, dar deja de la a doua donare poţi să faci lucrurile mult mai repede.

N-am avut nicio problemă nici înainte, nici în timpul donării şi nici după. Ba mai mult, m-am simţit chiar foarte bine şi parcă nu am lăsat nimic acolo.

Singura mea problemă era greutatea, dar am reuşit într-un fel să trec testul cântarului, mulţi se chinuie să slăbească, alţii să mai pună ceva pe ei, aşa-i viaţa. 🙂

În concluzie, dacă ai o stare bună de sănătate, disponibilitatea de a face un bine şi o oră sau două libere, puteţi liniştiţi să donaţi sânge.

Eu voi continua să donez, poate chiar toată viaţa, acum sper să mă ajute doar sănătatea, dacă voi putea o voi mai face, cum spuneam şi mai sus.

10 Comments

 1. Răspunde

  Parca mi unpic frica cand stiu ca trage atata sange din mine 😀

 2. Răspunde

  Welcome in the club!
  Donez de prin 2001, nu am avut niciodata probleme dupa, poate oleaca moleseala daca ai mers obosit la donare. In plus poti beneficia si de analize gratuite, care, daca le faci la intervale relativ regulate (sa zicem la 6-7 luni) iti poti da seama daca se intampla ceva neobisnuit prin lichidul tau rosu 😀
  Pe langa toate astea, daca ai suflet, este si satisfactia ca vei contribui la salvarea unei persoane.

 3. Răspunde

  Nu as vrea sa infestez cu sangele meu. Nu de alta, dar la ultima verificare a sangelui aveam mult energizant in el. Da, dependenta de energizant, beam 7-8 doze/zi, ceea ce pare incredibil si astia din online ar zice ca mint. Da, e reala povestea. Si mirifica pe deasupra! As dona si eu daca as fi in stare!

 4. Răspunde

  Mie mi se face rău după ce îmi ia sânge. Nici la injecţii nu reacţionez mai bine.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Eu n-am mai facut injectii de ani buni, nu-mi amintesc sa fi avut ceva probleme.

  • Luci Florescu

   Răspunde

   Pentru prima data am auzit de chestia asta :))

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *