Dezobisnuirea boala grea

Cum bine știți acum câteva zile am făcut și eu primul meu review pe blog, sper că acesta a ieșit bine și să fi fost cuiva de folos, sau măcar pe viitor să fie. Ca să fie ceva cât se poate de serios am primit respectivul laptop acasă în teste, a fost o săptămână super faină alături de el, m-am jucat, m-am uitat, am mai și lucrat câte ceva, per total a fost bine. Dar nu putea trece această perioadă fără să mă obișnuiesc cu acest produs, acum mai sunt câteva ore și trebuie să-l trimit înapoi și îmi pare foarte rău pentru asta, mă obișnuiesc foarte ușor cu lucrurile noi, dar la cât de repede mă obisnuiesc, atât de greu îmi este să fac procesul invers, să mă dezobișnuiesc.

La fel de ușor mă obișnuiesc și când merg în vizită la cineva iar vizita este mai lungă, vorbesc aici în cazuri de o săptămână sau mai mult, la plecare parcă nu îmi mai vine să plec, e un sentiment de tristețe și parcă las ceva din mine acolo și în acel moment chiar mi-aș dori să mă întorc cât mai repede înapoi. Pot spune că am avut același sentiment și atunci când am încheiat socotelile cu dentistul, am fost două săptămâni la rând, iar când am terminat la fel, parcă era cel mai normal lucru din lume să merg aproape zilnic la dentist, era deja o rutină și la fel, mi se părea ciudat că trebuie să revin la normal.

Voi vă atașați ușor de obiecte/lucruri/persoane?

16 Comments

 1. Răspunde

  De multe ori ma atasez mai repede de unele locatii decat de oameni

 2. Răspunde

  Depinde foarte mult de om, cat de flexibil e. Eu de exemplu ma acomodez foarte repede cu orice situatie, deci n-are importanta ce am acum si ce am mai incolo, atata timp cat pot sa traiesc linistit. 🙂

 3. Răspunde

  Si eu ma obisnuiesc repede cu un lucru, iar cand trebuie sa-l dau inapoi mi-e greu. Odata mi-a dat un prieten laptopul lui sa repar ceva la el…laptopul a stat la mine in jur de 6 zile si am inceput sa ma obisnuiesc cu el, iar cand trebuia sa il dau inapoi simteam ca lipseste ceva, chiar daca l-am tinut foarte putin.
  Si am avut aceleasi experiente si cu dentistul 🙂

 4. Răspunde

  Intotdeauna gasesc ceva mai bun care sa inlocuiasca ceva bun!Valabil si pentru oameni:cine a plecat de langa mine inseamna ca nu merita sa ramana!:)

  • Răspunde

   Asa e, dar totusi dezobisnuirea asta ori trece de la sine in 2-3 zile, ori gasesc o activitate mai buna:) ma refer aici la orice as inlocui.

 5. Răspunde

  Depinde de ce primesc dar in gerenal si eu ma obisnuiesc repede cu chestiile care imi place, si oamenii intra in aceasta categorie.

 6. Răspunde

  Si eu ma atasez repede de lucruri si persoane, si daca trebuie sa renunt la ele… asta e… Mergem mai departe… Si e evident ca atunci cand renunti la ceva drag devii putin trist..

 7. Răspunde

  daca inlocuiesti acel ceva cu altceva mai bun atunci e ok,te poti debarasa de aproape orice…

 8. Răspunde

  Oarecum ma atasez de cele mentionate de tine. Acum depinde şi de obiect, persoană.

 9. Răspunde

  nu ma atasez asa de repede ca tine, dar da, mai ales ca sunt foarte curios, cand am ceva nou, stau pe acel lucru pana cand aflu tot despre el

 10. Răspunde

  Eu ma atasez greu de oameni si lucruri in general, imi este chiar usor sa rup legatura, chiar daca la mijloc sunt poate chiar luni de interactiune.

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *